fbpx

Studér i New Zealand på University of Otago som er New Zealands ældste universitet

Studér i New Zealand på University of Otago som er New Zealands ældste universitet

Drømmer du om at studere i New Zealand? New Zealand er et fantastisk land at leve og studere i og University of Otago, som er landets første universitet, ligger centralt i studiebyen Dunedin på sydøen. Ved Studysea opfylder vi drømme og vi vil hjertens gerne hjælpe med at opfylde din drøm om at studere i New Zealand.

 

Der er rigtig mange gode grunde til hvorfor du bør overveje at studere i New ZealandUniversity of Otago. Hvis du ikke har set filmatiseringen af Ringenes Herre endnu, så kan vi varmt anbefale den. De eventyrlige og natursmukke omgivelser fra filmen, er fra optagelser lavet i New Zealand. Det smukke og naturskønne land kan ikke beskrives med ord – det skal opleves! New Zealand er et fortryllende smukt land, fyldt med venlige og imødekommende mennesker og så har det universiteter i verdensklasse. University of Otago er et af dem og det er også landets første universitet og blev grundlagt helt tilbage i 1869.

University of Otago er blandt verdens top universiteter

Spørger du os her hos Studysea, er University of Otago ikke blot et verdensklasse universitet – det er også verdens flotteste universitet! Oplev den historiske campus som er centralt beliggende i byen Dunedin. Den smukke Clocktower Building er i victoriansk stil og giver dig følelsen af at læse på et rigtigt universitet. University of Otago er rangeret i top 1% af universiteter i verden og har den højest mulige vurdering på 5 Stars Plus ifølge QS World University Rankings. Som et stort universitet, med over 20.000 studerende, kan du læse et hav af forskellige uddannelser og fag, fra ingeniør, sport og naturvidenskab til business, kommunikation og IT.

Lær mere om University of Otago

 

Oplev New Zealand mens du bor i studiebyen Dunedin

Dunedin ligger på New Zealands sydø og er kendt for at være byen for studerende. Af de 130.000 indbyggere, er 25.000 af dem studerende! Byen har alt hvad en moderne studieby skal have inkl. gode shoppingmuligheder, cafeliv og ikke mindst et livligt natteliv. Udover den hyggelige atmosfære som Dunedin byder på, så er du tæt på alle de fantastiske outdoor aktiviteter som landet byder på. Det kan være hiking, surfing, stå på ski, eller måske blot at iagttage pingviner, delfiner og hvaler. Dunedin danner rammerne for en komplet studiedestination, som både har et godt studiemiljø, men også de perfekte muligheder for en fin balance mellem studierne og fritiden.

Få gratis og kompetent vejledning fra Studysea

At studere i et andet land, kan give anledning til mange spørgsmål. Hvad koster det? Opfylder jeg adgangskravene? Hvilke fag kan jeg læse? Forberedelses- og ansøgningsprocessen tager tid og kan for nogen virke uoverskuelig, når man også skal jonglere hverdagens øvrige gøremål. Men bare rolig, som officiel repræsentant i Danmark for University of Otago, er Studysea her til at hjælpe og guide dig igennem forløbet. Vores hjælp er helt gratis for dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Selvom universitetet træffer afgørelsen om optagelse, er vi stolte af at 100% af vores ansøgere indtil videre er blevet optaget på University of Otago. Vil du vide mere om f.eks. dine studiemuligheder, hvordan du kan finansiere via støtte fra staten og det private, hvordan du kan få dit ophold godkendt som del af din uddannelse i Danmark, eller noget helt andet, så tag kontakt til os i dag.

Få gratis og kompetent vejledning fra Studysea