fbpx

Studér i solrige Queensland på University of the Sunshine Coast

studer i queensland på university of the sunshine coast via Studysea

Studér i solrige Queensland på University of the Sunshine Coast

Eventyrlysten, livsnyder eller natur-entusiast? Kan du svare ja til blot én af disse, så kommer du ikke udenom University of the Sunshine Coast i Australien. Universitetet er beliggende på Queenslands solskinskyst, der er en fantastisk destination og et populært valg blandt danske og internationale studerende.

 

Drømmebeliggenhed

Drømmer du om at forlænge sommeren eller helt at undslippe kulde og vinter, er Sunshine Coast det perfekte sted at tage hen. Her finder du sommer året rundt, og Queenslands hvide sandstande og smukke natur indbyder da også til at nyde de solrige dage udendørs. Her kan du svømme, surfe, snorkle, dykke, paraglide, og meget, meget mere. I Sippy Downs, der er en forstad til Sunshine Coast, finder du University of the Sunshine Coast’s (UniSC) hovedcampus og en unik kombination af strand, skov og surrealistiske møder med dyrelivet. UniSC’s hovedcampus er omgivet af et naturreservat, hvor du hver dag kan opleve koalaer, kænguruer og farverige fugle i deres naturlige habitat.

Det var fuldstændig magisk at kunne gå ud fra min undervisning i et naturreservat og se den store variation af fugle

Læs Mai Louises portræt

Med sine smukke kyststrande, naturskønne bagland, nationalparker, restauranter og attraktioner er Sunshine Coast et fantastisk sted at bo og studere. Vil du opleve mere af Australien, kan du på blot en time nå til Brisbane, der er let tilgængelig med tog eller bil, eller følge kysten nordpå til det verdenskendte koralrev, Great Barrier Reef. Har du derimod storbydrømme, kan du også følge dine studier på et af universitetets andre campusser på f.eks. UniSC South Bank i Brisbane eller det helt nye Moreton Bay campus i Petrie, der ligger lige uden for Brisbane. Med andre ord er University of the Sunshine Coast det perfekte universitet til dig, der både vil opleve den unikke kystkultur og nyde den tilbagelænede, australske livsstil.

Budgetvenligt universitet

Vi forstår, at uddannelse er en vigtig investering i din fremtid, men du behøver altså ikke at vælte budgettet for at læse dit næste semester, eller måske hele din uddannelse, under varmere himmelstrøg. Faktisk kan du spare 15% på studieafgiften på University of the Sunshine Coast, så du bedre kan fokusere på din uddannelse uden at bekymre dig om økonomien. Og hvad er så hagen ved det, tænker du måske? Ingenting. Faktisk gives det såkaldte International Student Scholarship automatisk til alle internationale studerende, som optages på UniSC. Men der kan være mere at spare. I hvert fald, hvis du er en sproghaj. UniSC tilbyder nemlig et English Excellence Scholarship, der sparer studerende, der scorer højere end universitetets minimumskrav i en engelsk sprogtest, for 20% af studieafgiften. Har det vækket din nysgerrighed? Læs mere om de to scholarships.

Fleksible studieprogrammer

University of the Sunshine Coast er kendt for at være fleksible både i forhold til adgangskrav, engelskkrav, men også i forhold til merit. Det betyder blandt andet, at studerende, som læser study abroad, kan opnå et ellers 1-årigt diplom på blot et semester, da der gives merit fra din danske uddannelsesinstitution for det andet semester. Således får du ikke blot en karakterudskrift, men også en australsk kvalifikation, som du kan skrive på CV’et. Er det tilmed vigtigt for dig, at kvaliteten af undervisning er høj, så finder du næppe et bedre universitet i Australien. Ifølge 2022 Student Experience Service (QILT) er UniSC nr. 2 af offentlige universiteter i Australien og nr. 1 i Queensland for “overall educational experience”.

Studiemuligheder på UniSC via Studysea

Om du er interesseret i hele uddannelser på bachelor- eller kandidatniveau, study abroad studieophold, sabbatår eller top-up bachelor, så kan University of the Sunshine Coast tilbyde det!

Study abroad studieophold

Study abroad er en betegnelse for et studieophold i udlandet, hvor du ikke afslutter en hel uddannelse i udlandet. Study abroad minder meget om udveksling og varer 1-2 semestre. Søger du et study abroad ophold på UniSC via Studysea, får du gratis hjælp gennem ansøgningsprocessen.

Sabbatår studieophold

Australien er en populær destination for unge, der holder sabbatår. Vil du også rejse og opleve Australien, men stadig bruge din tid og penge på noget fornuftigt, kan det være at du skal med Studysea til UniSC. Her kan du følge fag på universitetsniveau, der kan be- eller afkræfte din interesse inden for bestemte fagområder.

Hel uddannelse

På UniSC kan du læse en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Sandsynligheden for at blive optaget på drømmeuddannelsen her er stor, da universitetets optagelseskrav i mange tilfælde vil være mere lempelige end i Danmark. Og hvilket bedre sted at bruge hele din studietid?

Top-up bachelor

Har du en 2-årig erhvervsakademiuddannelse eller har du gennemført to år af en videregående uddannelse, så kan du “toppe den op” med en bacheloruddannelse på blot et år (to semestre) på UniSC. På UniSC kan du søge ind på hvilken som helst af universitetets spændende bacheloruddannelser.

Hvorfor UniSC via Studysea?

Der er mange grunde til at læse en uddannelse i Australien og på UniSC og mindst lige så mange grunde til at lade Studysea hjælpe dig med at realisere drømmen.

Gratis og personlig vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for University of the Sunshine Coast. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på LSBU og hjælpe dig med din ansøgning.

Over 98% optages

Mere end 98% af Studysea’s ansøgere optages på deres første prioritet, hvilket er en fantastisk mulighed for stadig at komme ind på drømmestudiet, selvom snittet måske ikke rækker til den samme uddannelse på et dansk universitet.

Kom godt fra start med legater

Selvom studieafgiften reduceres med scholarships for internationale studerende, så luner det altid med ekstra støtte fra legater. Via Studysea kan du komme godt fra start med vores legatkit som bl.a. inkluderer vores legatguide, legatliste, ansøgningseksempel og budgetskabelon.

Hjælp til SU

Skal du læse en hel videregående uddannelse i udlandet har du mulighed for at søge SU. Uddannelsen skal optages på SU’s Fast Track-liste. Fast Track-listen er en liste over uddannelser, som SU har godkendt. Er den uddannelse du søger ind på ikke godkendt endnu, skal du lave en ansøgning. SU’s behandlingstid er ca. 2,5 måneder. Synes du at det virker som en stor mundfuld? Bare rolig! Studysea hjælper dig med din Fast Track-ansøgning, så du forhåbentligt ikke får afslag på grund af forkert eller manglende dokumentation.

Mange flere fordele

Som Studysea ansøger nyder du også godt af de generelle fordele vi tilbyder (uanset universitet). Dette inkluderer bl.a. vores, pre-departure guide og meget mere. Læs mere her om fordele via Studysea. Husk, at Studysea er personlig vejledning helt gratis – kontakt os for at få en snak om dine muligheder.

Er du interesseret i at studere på UniSC, så kontakt Studysea i dag