fbpx

Oliver Harold Jørgensen

oliver kandidat artificial intelligence rmit vietnam

Efter at have færdiggjort sin bacheloruddannelse i Software Engineering fra Aalborg Universitet (AAU), valgte Oliver at rejse til Vietnam for at læse masteruddannelsen i Artificial Intelligence på RMIT Vietnam. Det gjorde han for at læse på et universitet af en høj standard og for at opleve Vietnam.

 

Læs om Olivers oplevelser og erfaringer, som dansk kandidatstuderende i det sydøstasiatiske land, Vietnam.

 

 

Hvad er de tre bedste ting ved RMIT og undervisningen?

  1. Det fleksible skema gør at skolen sjældent er i vejen.
  2. Undervisningspersonalet hos RMIT er utrolig hjælpsomme og har været en fantastisk ressource. Generelt er undervisningen meget lig den du ville finde i Danmark. Man kan løbe ind i situationer, hvor lektorens eksempler er lidt for Vietnam-specifikke til at kunne følge med, men ellers er undervisningen ikke meget anderledes end i forhold til i Danmark.
  3. Kantinen er absolut i top. Vietnamesisk mad er i det hele taget noget af det lækreste i verden.

 

Hvordan boede du og hvad er dine anbefalinger som studerende i Vietnam?

Min boligsituation har varieret lidt. Lige nu bor jeg i Thao Dien-området, hvor der er masser af aktivitet. Jeg er endt med at flytte et par gange, men jeg har holdt mig mest til servicerede lejligheder. Jeg vil også anbefale at man skaffer en serviceret lejlighed, for det kommer til at gøre opholdet meget lettere. Derudover er det værd at undersøge om vejene ved boligen er trafikerede. Det virker som en åbenlys overvejelse, men det er svært at vide niveauet af trafikstøj, før man tager herned. Jeg vil sige at SU’en rækker en del længere i Vietnam end i Danmark, så der vil typisk være luft i budgettet til oplevelser og fornøjelser.

 

Hvilke sociale aktiviteter tilbydes på RMIT Vietnam?

Det første semester er fyldt med fede aktiviteter for de nye internationale studerende, men derefter afholder universitetet ikke mange arrangementer. Min største anbefaling til nogen, som overvejer at tage en hel uddannelse på RMIT, er at sørge for at du også får nogle vietnamesiske venner. Under det første semester bliver alle de internationale studerende godt bekendte, men desværre er de fleste her kun i et eller to semestre. Sørg derfor for at du har venner, som du ved fortsætter på universitetet efter det første semester. Generelt er RMIT fantastisk, da alle studerende har et avanceret engelskniveau, så der er rig mulighed for at få nye venner. Én af mine bedste fritidsinteresser har også været at tage ud med vennerne på bar.

 

Hvad har været det bedste ved at søge igennem Studysea?

Det var super nemt at søge igennem Studysea. Jeg følte mig virkelig støttet gennem hele processen og oplevede meget sympati fra Studysea, da jeg oplevede problemer med min SU. Jeg kunne ikke give en større anbefaling. De er hjælpsomme, hurtige og pisse flinke. De skal nok få dig til dit ønskede uddannelsessted uden problemer.

 

 

Vil du også studere i udlandet? Få gratis vejledning via Studysea

Navn

Oliver Harold Jørgensen

Universitet i udlandet

Uddannelse i udlandet

Master of Artificial Intelligence

Kategori
Alumne, RMIT Vietnam
Tags
Aalborg Universitet, AAU, Alumne, alumne profil, hel kandidat, kandidat i udlandet, master, RMIT, software, teknisk videnskab, Vietnam