fbpx

RMIT Vietnam

Oplev Sydøstasiens fascinerende kultur ved at studere på RMIT Vietnam. Studysea kan hjælpe dig med at søge ind på dette anerkendte australske universitets afdelinger i Hanoi og Ho Chi Minh City.

6000

Studerende

60

Sportsklubber & Studenterforeninger

2001

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på RMIT Vietnam

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Universitetsforberedelseskurser

Engelsk sprogkurser

RMIT Vietnam

 

RMIT Vietnam er en underafdeling af australske Royal Melbourne Institute of Technology, bedre kendt som RMIT. Universitetet åbnede i 2001 og har i dag omkring 6000 studerende og undervisere fordelt over afdelinger i både Ho Chi Minh City og Hanoi. På RMIT Vietnam er du sikret undervisning og faciliteter af samme høje kvalitet som i Australien, blot med en lavere studieafgift, og samtidig får du mulighed for at opleve Vietnams righoldige kultur og sammensatte historie. Vietnam har de sidste mange år oplevet stærk økonomisk vækst, men leveomkostningerne er alligevel så lave, at din SU kan strække sig langt. RMIT Vietnam nyder international anerkendelse og tilbyder en bred række uddannelser inden for blandt andet design og kommunikation over ledelse, økonomi og business studies. Et studieophold på RMIT Vietnam kan også give dig en fordel når du er færdig med din uddannelse. Undersøgelser viser, at virksomheder verden over ofte vælger kandidater fra RMIT. Du kan vælge at læse på RMIT Vietnam som study abroad studerende i 1-2 semestre eller vælge en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

 

Studiemiljø

 

Søger du ind på RMIT Vietnam, kan du vælge at læse enten i hovedstaden Hanoi eller i Ho Chi Minh City, Vietnams største by. Hanoi er en by i rivende udvikling, der samtidig har bevaret sit kulturelle særpræg og status som en af landets ældste byer med en historie, der går mere end tusind år tilbage. Her ligger campus i et af byens nye, topmoderne kvarterer med alt fra shoppingcentre, biografer og restauranter lige nærheden. Ho Chi Minh City, tidligere kaldt Saigon, er Vietnams største by. Her ligger RMIT’s Saigon South Campus som tilbyder en række af de bedste faciliteter med et stort sports- og fitnesscenter samt campuscafeer hvor du kan få et bredt udvalg af både vietnamesisk og vestlig mad. RMIT Vietnam støtter over 60 sportsklubber og studenterforeninger fordelt på de tre campusser. Du får derfor rige muligheder for et aktivt socialt liv ved siden af studiet.

 

Besøg RMIT Vietnam’s hjemmeside

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på RMIT Vietnam

 

På RMIT Vietnam kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hele bachelor- eller kandidatuddannelser. Som studerende på RMIT Vietnam kan du følge spændende fag og uddannelser inden for følgende discipliner:

 

 • Architecture
 • Business Administration
 • Design Studies
 • Digital Marketing
 • Digital Media
 • Economics & Finance
 • Electrical & Electronics Engineering
 • Information Technology
 • International Business
 • Languages
 • Logistics & Supply Chain Management
 • Management
 • Merchandise Management (Fashion)
 • Professional Communication
 • Robotics & Mechatronics Engineering
 • Software Engineering
 • Tourism & Hospitality Management

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du søge efter fag i denne søgefunktion. Udfyld søgefelterne efter denne vejledning:

 

 1. Level of study: Vælg “undergraduate” for fag på bachelorniveau eller “postgraduate” for fag på kandidatniveau
 2. Subject area: Du må gerne blande fag fra forskellige fagområder og derfor anbefaler vi at du i din første søgning lader dette felt være tomt. Vil du indsnævre resultaterne kan du evt. vælge at søge inden for en bestemt fagkode.
 3. Semester: Vælg det semester du vil afsted (se datoer under fanen “studiestart” her på universitetsprofilen”. Da du formentlig ikke vil se fag for fremtidige semestre, bør du vælge det semester som er tilsvarende det semester du vil afsted, da der som regel ikke er de største ændringer i udbuddet af fag fra år til år.
 4. Campus: Vælg enten Saigon South (som er i Ho Chi Minh City) eller Hanoi.
 5. Klik på “Search” og resultaterne vil komme frem.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

48 credits på RMIT Vietnam svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

De fleste fag på RMIT Vietnam giver 12 credits.

 

Hvor finder jeg de detaljerede fagbeskrivelser?

 

For at få dine fag forhåndsgodkendt af dit studie i Danmark, skal du formentlig vedlægge dokumentation i form af fagbeskrivelser. Du finder fagbeskrivelserne ved at følge vejledningen foroven for at finde fag, og derefter kan du klikke ind på faget hvorefter fagbeskrivelsen fremgår. Tryk på ctrl+p og gem den som pdf. Har du brug for mere detaljerede fagbeskrivelser, kan du sende en email til os med angivelse af fagets “course code” og “course title” og herefter rekvirere vi disse fra universitetet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieperioder

RMIT Vietnam har tre studieperioder om året. Study abroad studerender har mulighed for at starte i hvert af nedenstående semestre:

 

 • Semester 1: Februar – maj (ansøgningsfrist 15. december)
 • Semester 2: Juni/juli – september (ansøgningsfrist 20. marts)
 • Semester 3: Oktober – januar (ansøgningsfrist 17. august)

 

Se senest opdaterede studieperioder på RMIT Vietnam’s hjemmeside.

Studieafgiften (tuition) på RMIT Vietnam

 

Som dansk studerende på RMIT Vietnam, opkræves du en studieafgift af universitetet. Studieafgiften afhænger af type ophold og uddannelse. Se fanebladene forneden for relevant info.

 

Refusion af studieafgift

 

Har du betalt studieafgift, men må aflyse dit ophold før studiestart, har du i de fleste tilfælde, inden for en vis tidsramme, mulighed for at få en del af eller hele din studieafgift refunderet. Se hvilke regler der gælder for refusion af studieafgift på RMIT (under student fees & charges guide).

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

Study abroad (studieophold)

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2022, 2023 og 2024 er:

 

 • 6.000 amerikanske dollars (USD) for fag på bachelorniveau (op til 4 fag)
 • 8.000 amerikanske dollars (USD) for fag på kandidatniveau (op til 4 fag)

 

Rabat til studerende fra RMIT partnerinstitutioner

 

Læser du på en uddannelsesinstitution som har en aftale med RMIT, kan du få rabat på studieafgiften. Rabatten er på 500 amerikanske dollars (USD) og gælder kun for study abroad studerende. RMIT har i skrivende stund aftaler med Aalborg Universitet (AAU), Arkitektskolen Aarhus, Aarhus BSS, Aarhus Universitet (AU), Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), VIA University College og det Kongelige Danske Kunstakademi) (KADK).

 

Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium. Læs mere under finansiering.

Se studieafgift på hele uddannelser og øvrige programmer på RMIT Vietnam’s hjemmeside.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel uddannelse?

Priser varierer alt efter uddannelse. Kontakt Studysea for yderligere information.

Scholarships

Søger du ind på en hel uddannelse på RMIT Vietnam og har du mindst 7 i karaktergennemsnit anbefaler vi dig at søge scholarship fra RMIT som kan være med til at reducere din studieafgift med 25-50%. Kontakt Studysea for mere info.

Hel kandidatuddannelse

Hvad koster en hel uddannelse?

Priser varierer alt efter uddannelse. Kontakt Studysea for yderligere information.

Scholarships

Søger du ind på en hel uddannelse på RMIT Vietnam og har du mindst 7 i karaktergennemsnit anbefaler vi dig at søge scholarship fra RMIT som kan være med til at reducere din studieafgift med 25-50%. Kontakt Studysea for mere info.

Universitetets studieboliger

 

I Ho Chi Minh City, ligger RMIT’s studieboliger i The Residential Centre, som er forbundet med universitetets Saigon South campus. The Residential Centre har single studio lejligheder og delelejligheder med op til 5 soveværelser. Alle lejlighederne er fuldt møbleret og udstyret med airconditioner. Alle værelserne har et pengeskab, trådløst netværk samt adgang til en printer. Der er personale til stede i receptionen 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og der er sikkerhedsvagter på stedet fra kl.22.00-7.00 hver dag. Du kan læse mere om studieboligerne og se priser her. Det er også muligt at bo uden for campus i egen lejlighed, hvilket RMIT også kan hjælpe dig med at finde.

I Hanoi, er der ikke mulighed for at bo on-campus. Til gengæld, tilbyder RMIT Vietnam hjælp til alle internationale studerende med at finde en bolig off-campus. Læs mere om hvordan det er at bo i Hanoi.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført mindst et års studier på din videregående uddannelse inden udrejse
 • have et karaktergennemsnit på mindst 5 (2.5 GPA) på den nye karakterskala eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene

 

Bemærk at study abroad studerende fra Danmark som søger ind igennem Studysea er fritaget for at tage en engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk på A-niveau eller 10 på B-niveau fra gymnasiet. Du kan også fritages en engelsk sprogtest, hvis du kan dokumentere at du har haft undervisning på engelsk på et akademisk niveau i minimum 1 år på fuldtid eller hvis du kan få en udtalelse fra en underviser på din uddannelse at dine engelskkundskaber er gode nok til at kunne følge et fuldtidsstudium på engelsk.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med RMIT Vietnam, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det RMIT Vietnams egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på RMIT Vietnam?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskemaet (rekvireres fra Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af TOEFL eller IELTS certifikat (eller udfyldelse af section 5 i ansøgningsskemaet)
 • Et ‘Statement of Purpose’ på ca. 500 ord om hvorfor du gerne vil studere på RMIT Vietnam
 • Paskopi (billedsiden)
 • To pasfotos
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på RMIT Vietnam kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej.

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på RMIT Vietnam kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med RMIT Vietnam, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det RMIT Vietnams egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

 

Se sektionen for study abroad.

oliver kandidat artificial intelligence rmit vietnam

Oliver læser master på RMIT Vietnam

 

Efter at have færdiggjort sin bacheloruddannelse i Software Engineering fra Aalborg Universitet (AAU), rejste Oliver til Vietnam for at læse masteruddannelsen i Artificial Intelligence på RMIT Vietnam, fordi han ønskede at læse på et universitet af en høj standard og for at opleve Vietnam.

 

Læs hele indlægget

Gode grunde til at læse på RMIT Vietnam

Hvorfor RMIT Vietnam via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for RMIT Vietnam. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på RMIT og hjælpe dig med din ansøgning hertil.

 

Socialt netværk med andre danske studerende

Det vil være muligt for dig at møde andre danske studerende i Vietnam gennem Studysea’s sociale netværk. Ho Chi Minh City er vores mest populære destination og som studerende på RMIT Vietnam i HCMC vil du have mulighed for f.eks. at deltage i vores onsdagsmiddage som afholdes én gang om ugen.

Spar 150 kroner på rejseforsikring

Det en god idé at tegne en rejseforsikring. Studysea samarbejder med Gouda og vi giver dig 150 kroner i rabat hvis du bestiller din Gouda rejseforsikring via Studysea. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder kun studerende som har søgt ind og er blevet optaget på RMIT Vietnam via Studysea.

Studysea er eksperter i Sydøstasien

Da vi startede Studysea i 2013 var det med intentionen om at skabe study abroad programmer for danske studerende i Sydøstasien. Vi har rejst regionen tyndt for at finde de bedste og mest egnede universiteter. Vores kendskab til lokale forhold gør rejsen og hele forløbet trygt og komfortabelt.

 

Hvorfor RMIT Vietnam

Læs på australsk universitet

RMIT Vietnam er en del af det australske Royal Melbourne Institute of Technology, bedre kendt som RMIT. Ifølge 2017-18 QS World University Rankings er RMIT i top 1% af verdens universiteter. Du behøver altså ikke at gå på kompromis med kvaliteten af din undervisning selvom du befinder dig i et udviklingsland.

 

Lav studieafgift og leveomkostninger

På RMIT Vietnam er studieafgiften væsentlig billigere end på RMIT i Australien. Ligeledes rækker din SU meget langt grundet Vietnams lave leveomkostninger. Du får altså her en kvalitetsuddannelse til meget billige penge.

 

Bo i hovedstaden Hanoi eller storbyen Ho Chi Minh City

RMIT Vietnam er placeret i to af Vietnams største byer – Ho Chi Minh City og Hanoi. Ho Chi Minh City er Vietnams største by, kendt for pulserende byliv og intens trafik. I HCMC kan du tage på byvandring og sightseeing imens du går om bord i lækre vietnamesiske delikatesser eller en af byens mange internationale restauranter. I hovedstaden Hanoi kan du opleve både landsbycharme og storbyliv. Ikke langt fra Hanoi kan du også tage på bådudflugt og opleve Halongbugtens smukke natur.

 

Læs fede uddannelser

På RMIT Vietnam kan du læse mange forskellige fede uddannelser som f.eks. Architecture, Digital Marketing, Design Studies, Economics & Finance, Robotics, International Business, Software Engineering, Management og meget meget mere.

 

Campus med godt studiemiljø og mange aktiviteter

På RMIT Vietnam kan du udforske og engagere dig i over 60 forskellige klubber og studenterforeninger. Her kan du lave sociale campusaktiviteter som vil gøre din oplevelse uforglemmelig. Politiske, sociale, kulturelle og sportslige fritidsaktiviteter er nogle af tilbuddene. Derudover har du adgang til faciliteter i verdensklasse, herunder sportsarenaer og et fuldt udstyret fitnesscenter. Klubberne er en fantastisk måde at møde nye mennesker, udvikle færdigheder og forbinde folk som deler de samme interesser.

 

Vietnam er et vækstland

I Vietnam er der fuld fart på og landet har en af verdens hurtigst voksende økonomier. Når du læser på RMIT, får du ikke blot en international uddannelse, du får også et godt indblik i Vietnam og de mange muligheder landet byder på. Med erfaring fra Vietnam, er du godt klædt på til en international karriere i Vietnam, Asien eller resten af verden.