fbpx

Læs på Ajou University

Tag et studieophold i Sydkoreas populære studieby Suwon på Ajou University. Her kan du se det kendte Hwaseong fort og smukke paladser. Du kan også nyde en tur ved Gwanggyo Lake Park.

13842

Studerende

2008

Internationale studerende

30

Kilometer fra Seoul

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Ajou University

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau (begrænset)

Ajou University

 

Ajou University er et førende privat research universitet grundlagt i 1973. Ajou ligger i byen Suwon i Sydkorea, kun 30 km fra hovedstaden Seoul. Universitetet har over 13.000 studerende, hvoraf ca. 2.000 er internationale studerende fra over 65 lande. Ajou er specielt stærke inden for uddannelser i business, ingeniør og IT. Universitetet er et af Asiens mest innovative universiteter (Reuters, 2018) og er bl.a. anerkendt af Korean Government for World-Class University (WCU) Project i Financial Engineering, som det eneste universitet i Sydkorea. Du kan også læse fag som psykologi, sociologi, historie, matematik og mange flere. Omkring 200 fag på Ajou undervises på engelsk. På Ajou University er studieafgiften lav og dette, kombineret med de lave bolig- og leveomkostninger i Suwon, gør Ajou til et attraktivt valg for dig, der ønsker at opleve Sydkorea, mens du læser dine studier i udlandet.

 

Har du lyst til at studere på Ajou University, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljø

 

Ajou University ligger i Suwon som er provinshovedstad i Gyeonggi-do. Byen er en af de mest befolkede forstadsbyer til Seoul med over en million indbyggere og en kæmpe universitetsby med over 11 universiteter. Suwon’s bymidte er omgrænset af muren Hwaseong Fortress, der i 1997 blev udpeget som verdensarv af UNESCO. På den anden side af muren kan du nyde byens landskab eller tage på opdagelse ved Gwanggyosan-bjerget, der byder på en betagende udsigt over Suwon. Suwon har en perfekt kombination af historie og industri, hvor du finder utallige seværdigheder, spændende butikker, restauranter og caféer i et naturskønt miljø. Byen er desuden kendt for at være en stor fodboldby og hovedsæde til Samsung Electronics.

 

Ajou’s faciliteter inkluderer Global Education Lounge, bibliotek, hospital, restauranter, caféer og sportsbaner.

 

Besøg Ajou University’s hjemmeside

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Ajou University

 

På Ajou University kan du læse som study abroad studerende i 1-2 semestre på bachelor- eller kandidatniveau. Du har mulighed for at følge spændende fag inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Business
 • Computer engeineering
 • Economics
 • Electrical engineering
 • English langauge and literature
 • Finance
 • Korean langauge
 • Political science and diplomacy
 • Software security engineering
 • Sports

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du her finde faglisterne. For fag på bachelorniveau, se undergraduate og for fag på kandidatniveau, se graduate. Skal du afsted i et efterårssemester, skal du se på senest tilgængelige liste for Fall og hvis det er et forårssemester du søger, skal du kigge på seneste Spring liste. Vil du læse fag på kandidatniveau, tillader Ajou at du max må læse to fag (6 credits) pr. semester. Du må gerne supplere med fag op bachelorniveau.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsmerit ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Du finder fagbeskrivelserne på samme side hvor faglisterne fremgår – se længere nede på siden.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på Ajou University svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution der afgør, hvor mange fag du skal følge for at få merit.

De fleste fag på Ajou University giver 3 credits, og du kan derfor forvente at skulle læse mellem 4 og 5 fag pr. semester under dit studieophold på bachelorniveau. For fag på kandidatniveau er det max tilladt at følge to fag (6 credits) i et semester. Det svarer til ca. 12 ECTS. Du må gerne supplere med fag på bachelorniveau, men du bør tjekke at dit danske uddannelsessted vil godkende det.

Studieperioder på Ajou University

 

Ajou University har studiestart to gange om året på de fleste uddannelser:

 

 • Forårssemester: marts – juni (ansøgningsfrist 15. november, året før ønsket studiestart)
 • Efterårssemester: september – december (ansøgningsfrist 15. maj samme år man ønsker studiestart)

 

Se blandt andet også tidspunkter for orientation, studiestart, eksamener m.m. på Ajou University’s hjemmeside.

 

Bemærk at ovenstående ansøgningsfrister er anbefalede. Nåede du ikke at søge før fristen, så kontakt Studysea for at se om vi stadig kan hjælpe dig ind. Søger du ind på en hel uddannelse, kan fristerne variere. Tag derfor kontakt til din Studysea vejleder.

STUDIEAFGIFTEN (TUITION) PÅ UNIVERSITY OF THE SUNSHINE COAST

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under de enkelte faneblade.

 

FÅ OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb.

 

ANSØGNINGSGEBYR

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på Ajou University via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et study abroad ophold på Ajou University?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 er:

 

 • 3.600 til 4.400 amerikanske dollars (USD)

 

Se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Ajou’s hjemmeside. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Universitetets studieboliger

 

Danske studerende, som bliver optaget på Ajou University, har mulighed for at bo i universitetets moderne studieboliger. Campusset tilbyder faciliteter såsom tv-stue, yogarum, vaskerum, køkken og mange andre ting. Læs mere om dine boligmuligheder.

Du har ansvaret for at finde bolig, men studerende som er optaget på Ajou via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til Sydkorea.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land som Sydkorea hvor meget er anderledes. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Suwon.

Hvad er adgangskravene på Ajou University?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav for study abroad på Ajou University

 

For at blive optaget som study abroad studerende på Ajou University, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde engelskkravene*
 • opfylde adgangskravene til de fag du søger ind på
 • have gennemført mindst et semesters studier på din videregående uddannelse inden udrejse*

 

*Bemærk at study abroad studerende fra Danmark, som søger ind igennem Studysea, er fritaget for at tage en engelsk sprogtest, såfremt du har bestået engelsk i gymnasiet og kan dokumentere et niveau tilsvarende B2 på CEFR. Supplerende dokumentation fra dit uddannelsessted kan være nødvendigt.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Ajou University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Ajou University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Ajou University?

 

Ønsker du at søge ind på Ajou University, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg study abroad på Ajou University?

 

Vil du søge ind på Ajou University kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Ajou University, skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Verificeret kopi af eksamensbevis på engelsk og dansk fra din gymnasiale uddannelse ELLER godkendt engelsk sprogtest ELLER brev fra din uddannelsesinstitution der dokumenterer at du har et engelskniveau tilsvarende B2 eller højere.
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Ansigtsfoto til studiekort (hvid baggrund, JPEG og max 200 kb)
 • Motiveret ansøgning (self-introduction essay)
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular
 • Health and medical clearance form (kontakt os for seneste version)

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekskling på Ajou University?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Ajou University, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Ønsker du at søge udveksling, skal du søge via dit uddannelsessted.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Ajou University’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.