fbpx

Kaplan Business School

Studér i en australsk storby på Kaplan Business School. Læs studieophold eller en hel uddannelse.

4289

Studerende

5

Campusser

1938

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Kaplan Business School

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Sprogkurser i engelsk

Kaplan Business School

 

Velkommen til Kaplan Business School (KBS) – en privat og globalt anerkendt handelshøjskole i Australien. KBS er siden 2008 vokset fra at være en lille institution med få hundrede studerende til et nationalt universitet med flere campusser, der årligt uddanner over 3.500 akademikere. KBS’ campusser er beliggende i fem forskellige australske storbyer – Melbourne, Sydney, Brisbane, Perth og Adelaide – alle byer der er blandt de 50 bedste i verden for internationale studerende.

 

Kaplan Business School er en af Australiens førende udbydere af prisvenlige videregående uddannelser, og det billigste australske universitet, som Studysea samarbejder med. Selvom prisen er lav, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. I 2023 vandt Kaplan Business School den officielle pris i kategorien Årets Business School ved “The PIEoneer Awards“, der hylder innovation og præstationer i den internationale uddannelsessektor. Af QUILT, blev kvaliteten af undervisningen på kandidatuddannelser på KBS i 2021 vurderet højere end på noget andet offentligt universitet i Australien. Ergo får du ved KBS, undervisning af høj kvalitet som samtidig er til at betale.

 

KBS tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser inden for business, regnskab, informationsteknologi, marketing, ledelse, turisme og meget mere. Har du lyst til at studere på Kaplan Business School, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på Kaplan Business School

 

Kaplan Business School har fem campusser i Australien, som er beliggende i storbyerne Adelaide, Brisbane, Melbourne, Sydney og Perth. Australien har udviklet et stærkt globalt omdømme som en populær og spændende studiedestination på grund af sit fremragende uddannelsessystem, høje levestandard, imødekommende samfund, afslappede livsstil og pulserende byliv.

 

Alle fem campus-lokationer byder på gode muligheder for at udleve dine storbydrømme med de centrale placeringer i hjertet af Australiens største byer. Vejret vil afhænge af campusbyens placering grundet kontinentets store størrelse, men du vil dog i alle campusbyer opleve mildere klima og varmere temperaturer, end dem du kender fra Danmark. Der er gode muligheder for både at opleve Australiens vilde natur eller tage på stranden uden for din undervisning.

 

Universitetets campusser tilbyder en række faciliteter, der har til formål at gøre de studerendes læringsmiljø så behageligt og produktivt som muligt. På alle fem campusser finder du lounges for studerende, biblioteker og computerlaboratorier. Klassestørrelserne på Kaplan Business School er små, og det gør det muligt for underviserne at give dig individuel støtte, og for dig at skabe nære relationer til dine medstuderende.

 

Besøg Kaplan Business School’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på Kaplan Business School

 

På Kaplan Business School kan du læse som study abroad og sabbatårs studerende i 1-2 semestre (trimestre) eller hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser, som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Business
 • Accounting
 • Information technology
 • Marketing and management
 • Tourism
 • Entrepreneurship
 • Health services
 • Leadership

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Læs fag på Kaplan Business School

 

KBS’ study abroad program giver dig mulighed for at læse fag, som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to trimestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Universitetet har ikke en officiel fagdatabase, og du finder således fag ved at finde uddannelser, der matcher dine interesser eller som passer til din danske uddannelse. Vælg mellem obligatoriske fag og valgfag som indgår på en uddannelse på KBS. Se universitetets udbud af uddannelser og følg vejledningen forneden:

 

 1. Vælg “Undergraduate” under Explore, for at se uddannelser på bachelorniveau eller “Master’s Degrees” for uddannelser på kandidatniveau.
 2. Vælg uddannelse. Du kan enten vælge en uddannelse, der er relevant for din nuværende studieretning, eller en uddannelse, du finder interessant, men husk; det er din danske uddannelsesinstitution, der afgør om faget forhåndsgodkendes og KBS som afgør om du må følge faget.
 3. Udfold sektioner under Course subjects for at se lister over fag undervist på de forskellige år.

 

Vær opmærksom på at ikke alle fag undervises i alle studieperioder og du bør derfor sende os en liste med de fag du er interesseret i, samt den studieperiode du vil afsted. Så kan vi tjekke med KBS om faget forventes at blive udbudt. Vælg gerne flere fag end du skal følge, så du har en backup.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis marketing (MKTG). Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres via fagkode 4xx eller højere.

 

Eksempelvis: ACCM4000 – Financial Accounting (et regnskabsfag på kandidatniveau)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

På bachelorniveau skal du læse 4 fag (12 credits) og på kandidatniveau skal du læse 3 fag (12 credits) for at opnå 30 ECTS. På bachelorniveau er fagene 3 credits hver og på kandidatniveau er fagene 4 credits hver, dog med undtagelse af MBA fag som er 6 credits hver. Det er muligt at læse færre fag (hvis du fx har behov for færre ECTS) og studieafgiften bliver dermed også lavere. Se mere under fanen økonomi. Husk at det altid er dit uddannelsessted i Danmark som endeligt afgør hvor mange fag og credits du skal læse for at få merit.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet dit fag, kan du klikke på plusset under More information for at se en kort fagbeskrivelse. Har du behov for mere detaljerede fagbeskrivelser, kan du kontakte Studysea for vejledning.

Sabbatår

Læs fag på Kaplan Business School

 

KBS’ sabbatårsprogram giver dig mulighed for at læse fag i et eller to trimestre som sabbatårsstuderende.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Universitetet har ikke en officiel fagdatabase, og du finder således fag ved at vælge uddannelser, der matcher dine interesser. Vælg mellem obligatoriske fag på uddannelsen og valgfag. Se universitetets udbud af uddannelser og følg vejledningen forneden:

 

 1. Vælg “Undergraduate” under Explore, for at se uddannelser på bachelorniveau.
 2. Vælg uddannelse, du finder interessant, eller undersøg fagudbuddet på forskellige uddannelser.
 3. Udfold sektioner under Course subjects for at se lister over fag undervist på de forskellige år.

 

Vær opmærksom på, at det ikke under faget står angivet, på hvilket semester faget undervises. Det kan derfor ikke garanteres at faget er tilgængeligt på det semester, hvor du skal på udlandsophold, og du bør derfor have flere hold i tankerne, når du søger fag. Kontakt Studysea for yderligere vejledning.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Business (BUS). Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på bachelor indikeres via fagkode 100-300.

 

Eksempelvis: BUS103 – Introduction to Accounting (et regnskabsfag på bachelorniveau)

 

Som sabbatårs studerende, med en gymnasial uddannelse i baggagen, anbefales du at søge fag på introniveau, dvs. fag, som undervises på første år og starter med 1-tal i fagkoden. Der kan være fag på højere niveau som ikke har såkaldte “pre-requisites” som dermed også kan være mulige at læse for en sabbatårs studerende. Det er i sidste ende op til KBS hvilke fag de godkender dig til.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

På bachelorniveau skal du læse 3-4 fag (9-12) credits i et trimester.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du har fundet dit fag, kan du klikke på plusset under More information for at se en kort fagbeskrivelse. Har du behov for mere detaljerede fagbeskrivelser, kan du kontakte Studysea for vejledning.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på Kaplan Business School?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på Kaplan Business School?

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Øvrige

Er du interesseret i universitetets øvrige programmer, så kontakt Studysea for mere information.

Studieperioder på Kaplan Business School

 

Et akademisk år på Kaplan Business School består af 3 trimestre. De primære studieperioder er dog  trimester 1 og 2. Se studieperioderne på KSB:

 

 • Trimester 1: marts – juni (ansøgningsfrist i start februar)
 • Trimester 2: juli – oktober (ansøgningsfrist i slut maj)
 • Trimester 3: november – februar

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på Kaplan Business School?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på Kaplan Business School opkræves ikke et ansøgningsgebyr, men derimod et obligatorisk indskrivningsgebyr på 300 AUD som betales hvis man ønsker at bekræfte sin studieplads.

 

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på Kaplan Business School?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Bestemte fag på KBS giver automatisk studerende fra Europa et scholarship, der fratrækker 25% af studieafgiften. Du kan se hvilke fag scholarshippet dækker og studieafgiften efter fratrukket rabat nedenfor:

 

Bachelorniveau (Bachelor of IT, Bachelor of Business in Accounting, Hospitality and Tourism Management, Management, and Marketing)

 • 5.850 AUD for 3 fag på
 • 7.800 AUD for 4 fag

 

Kandidatniveau (Business Analytics, Accounting and IT)

 • 6.930 AUD for 3 fag
 • 9.240 AUD for 4 fag

 

Kandidatniveau (MBA)

 • 6.675 AUD for 2 fag
 • 10.012 AUD for 3 fag

 

Studieafgiften for øvrige studieområder afhænger af uddannelse og antal fag. Du kan se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Kaplan’s website.

 

Læs desuden mere om KBS’ Study Abroad Scholarship. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere et semester på Kaplan Business School i et sabbatår?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Bestemte fag på KBS giver automatisk studerende fra Europa et scholarship, der fratrækker 25% af studieafgiften. Du kan se hvilke fag scholarshippet dækker og studieafgiften efter fratrukket rabat nedenfor:

 

Bachelorniveau (Bachelor of IT, Bachelor of Business in Accounting, Hospitality and Tourism Management, Management, and Marketing)

 • 5,850 AUD for 3 fag på
 • 7,800 AUD for 4 fag

 

Studieafgiften for øvrige studieområder afhænger af uddannelse og antal fag. Du kan se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Kaplan’s website.

 

Læs desuden mere om KBS’ Study Abroad Scholarship. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på Kaplan Business School?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på Kaplan Business School opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på Kaplan Business School?

 

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på Kaplan Business School opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på Kaplan Business School

 

Kaplan Business School har ikke egne studieboliger på dets campusser. Der er dog flere muligheder for at bo udenfor campus, og de afhænger af, hvilken campusby, du vælger at læse i. Universitetet har gjort det overskueligt for kommende studerende, at navigere i deres boligmuligheder.

 

Læs mere om off-campus housing på KBS’ website. 

 

Via Studysea kan du også få råd og vejledning omkring bolig. Du har selv ansvaret for at finde en bolig, men studerende som er optaget på Kaplan Business School via Studysea får bl.a. nedenstående fordele:

 

 • Studysea’s Facebookgruppe: Her kan du både få kontakt til andre studerende som skal afsted samme tid som dig, men også nuværende og tidligere studerende vi har hjulpet til din destination.
 • Pre-departure møde: Her kan du møde andre som skal til udlandet at studere via Studysea samt få svar på de sidste ting før din afrejse.
 • Boligguide: Giver dig overblik over boligmuligheder når du skal studere i udlandet, samt gode råd til hvordan du finder en bolig.

 

Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi ved det kan være nervepirrende at overskue boligsituationen når man rejser til et nyt land. Heldigvis har vi aldrig hørt om Studysea-studerende som ikke har fundet et sted at bo mens de studerede i Australien.

Hvad er adgangskravene på Kaplan Business School?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på Kaplan Business School’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • være mindst 18 år gammel
 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • have gennemført og bestået en bacheloruddannelse (hvis du søger fag på kandidatniveau)
 • opfylde engelskkravene*

 

* Kontakt Studysea for at finde ud af, hvordan du kan undgå en engelsk sprogtest.

Sabbatår

Hvordan bliver jeg optaget på Kaplan Business School i mit sabbatår?

 

For at blive optaget som sabbatårs (gap year) studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • være mindst 18 år gammel
 • opfylde engelskkravene*

 

* Kontakt Studysea for at finde ud af, hvordan du kan undgå en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på Kaplan Business School?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på Kaplan Business School?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelse for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Kaplan Business School, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Kaplan’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på Kaplan Business School?

 

Ønsker du at søge ind på Kaplan Business School, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Kaplan Business School som study abroad studerende?

 

Vil du søge ind på Kaplan Business School kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på Kaplan Business School skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Brev eller e-mail, der godkender den studerende til at gennemføre Study Abroad på KBS fra hjemmeuniversitetet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på Kaplan Business School opkræves ikke ansøgningsgebyr, men derimod et obligatorisk indskrivningsgebyr på 300 AUD.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på Kaplan Business School som sabbatårs studerende?

 

Vil du søge ind på Kaplan Business School kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs (gap year) studerende på Kaplan Business School skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på Kaplan Business School opkræves ikke ansøgningsgebyr, men derimod et obligatorisk indskrivningsgebyr på 300 AUD.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på Kaplan Business School?

 

Er du interesseret i at søge ind på Kaplan Business School kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på Kaplan Business School opkræves ikke ansøgningsgebyr, men derimod et obligatorisk indskrivningsgebyr på 300 AUD.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på Kaplan Business School?

 

Er du interesseret i at søge ind på Kaplan Business School kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

 

Studerende på Kaplan Business School opkræves ikke ansøgningsgebyr, men derimod et obligatorisk indskrivningsgebyr på 300 AUD.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på Kaplan Business School?

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Kaplan Business School, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Kaplan’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.