fbpx

The University of Waikato

Studér på University of Waikato i Hamilton eller Tauranga på New Zealands nordlige ø. Læs studieophold eller en hel uddannelse.

13000

Studerende

2

Campusser

1964

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på University of Waikato

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

 

Universitetsforberedelseskurser

Sprogkurser i engelsk

University of Waikato

 

Velkommen til University of Waikato – et førende universitet beliggende i de maleriske landskaber i New Zealand. University of Waikato er beliggende på New Zealands nordlige ø og har to campusser – et i Hamilton og et i det eftertragtede Tauranga. University of Waikato er kendt for akademisk ekspertise, innovativ forskning og et livligt multikulturelt miljø. Her får du en transformerende uddannelsesoplevelse samtidig med at du kan opleve alt det som storslåede New Zealand har at byde på.

 

University of Waikato er blandt verdens 250 bedste universiteter ifølge QS World University Rankings 2024 og har bl.a. uddannet New Zealands tidligere premierminister, Jacinda Ardern. Waikato’s Management School har en imponerende tredobbelt akkreditering fra Equis, AACSB og AMBA. Universitetets brede vifte af bachelor- og kandidatuddannelser dækker forskellige fagområder, herunder kunst, naturvidenskab, erhvervsøkonomi, jura, uddannelse, ingeniørvidenskab og meget mere. Uanset om du er på udkig efter et studieophold eller en hel uddannelse i udlandet, giver de omfattende studiemuligheder dig mulighed for at forfølge dine interesser og udfolde dit fulde potentiale.

 

Har du lyst til at studere på University of Waikato, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på University of Waikato

 

At studere på University of Waikato handler om mere end blot undervisning i klasseværelset. Det livlige campusliv og fællesskab skaber et stimulerende miljø for personlig udvikling og kulturel udveksling. Med over 200 studieklubber og organisationer vil du finde uendelige muligheder for at dyrke dine interesser, skabe livslange venskaber og udvikle lederevner.

 

Beliggende i hjertet af Nordøen tilbyder Waikato en perfekt blanding af naturlig skønhed og bymæssig bekvemmelighed. Det betagende miljø omkring Hamilton, New Zealands fjerdestørste by, skaber en tryg og imødekommende atmosfære for internationale studerende. Hamilton tilbyder city life, men med noget lavere leveomkostninger end i de største byer. Alligevel er du kun lidt over en times kørsel fra Auckland – New Zealands største by. I kystbyen Tauranga finder du Waikato’s nyeste campus fra 2019, som er beliggende i det centrale business district. Tauranga er et af de mest attraktive steder i New Zealand at bo. Her får du en kombination af smukke strande og en afslappet livsstil.

 

Udforsk betagende landskaber, oplev den rige māori-kultur eller surf på verdenskendte Raglan Beach – der er altid noget nyt at opdage i Waikato-regionen.

 

Besøg University of Waikato’s website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på University of Waikato

 

På University of Waikato kan du læse som study-abroad og sabbatårs studerende i 1-2 semestre (trimestre) eller hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Arts, psychology, social sciences and law
 • Business and management
 • Computing and mathematical sciences
 • Education
 • Engineering
 • Health
 • Maori and Indigenous studies
 • Science

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Læs fag på University of Waikato

Waikato’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag (kaldes papers) som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

Søg i universitets database for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 1. Vælg det år du skal afsted under “Year”. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige år.
 2. Vælg evt. fagområde under “Subject”
 3. Under “Trimester” vælger du trimester A (marts-juni) eller B (juli-november)
 4. Under “Location” vælges det campus du vil læse på dvs. enten Hamilton eller Tauranga.
 5. Under “Level” skal du klikke af i 500+ Level hvis du vil se fag på kandidatniveau (ellers klikkes de øvrige for kun at se på bachelorniveau).

 

Har du brug for at browse igennem alle fag for fx at finde en fagkode, eller for at se alle fag udbudt i en specifik periode, kan du også benytte Waikato’s paper catalogue.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. Fag undervist på kandidatniveau indikeres via fagkode 5xx eller højere.

 

Eksempelvis: ACCTN502 – Advanced Financial Reporting (et regnskabsfag på kandidatniveau)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

Som international studerende kan du læse mellem 45 og 60 credits i et trimester. 60 credits svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. På bachelorniveau er de fleste fag på 15 credits (7,5 ECTS) og på kandidatniveau varierer antal credits pr. fag.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet dit fag via universitetets database, kan du klikke på fagtitlen og du vil så få fagbeskrivelsen online som du kan printe eller linke til. Har du behov for mere detaljerede fagbeskrivelser skal du scrolle ned til overskriften “Paper Outlines for” og klikke på linket for fagkoden. Alternativt kan du sende fagtitel og fagkode på relevante fag, hvorefter Studysea kan indhente detaljerede fagbeskrivelser fra University of Waikato hvis de ikke er tilgængelige online.

Sabbatår

Læs fag på University of Waikato i dit sabbatår

Waikato’s sabbatårs program giver dig mulighed for at læse fag (kaldes papers) som du kan få meritoverført til en hel uddannelse på University of Waikato (og muligvis andre universiteter). Du kan læse i et eller to trimestre som sabbatårs (gap year) studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

Søg i universitets database for at finde fag via vejledningen forneden:

 

 1. Vælg det år du skal afsted under “Year”. Er det ikke tilgængeligt, vælger du senest tilgængelige år
 2. Vælg evt. fagområde under “Subject”
 3. Under “Trimester” vælger du trimester A (marts-juni) eller B (juli-november)
 4. Under “Location” vælges det campus du vil læse på dvs. enten Hamilton eller Tauranga.
 5. Under “Level” skal du klikke af i 100 Level hvis du vil se fag for sabbatårsstuderende (førsteårsfag)

 

Har du brug for at browse igennem alle fag for fx at finde en fagkode, eller for at se alle fag udbudt i en specifik periode, kan du også benytte Waikato’s paper catalogue.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

Som international studerende kan du læse mellem 45 og 60 credits i et trimester. 60 credits svarer som regel til 30 ECTS, hvilket er et fuldtidssemester på et universitet i Danmark. På bachelorniveau er de fleste fag på 15 credits (7,5 ECTS).

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på University of Waikato?

Se hvilke hele uddannelser du kan læse:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvilke masteruddannelser (kandidatuddannelser) kan jeg læse på University of Waikato?

 

Studieperioder på University of Waikato

 

Et akademisk år på University of Waikato består af 3 trimestre. De primære studieperioder er dog disse to:

 

 • Trimester A: Februar/marts – juni (ansøgningsfrist 1. december året før)
 • Trimester B: Juli – november (ansøgningsfrist 1. maj)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på University of Waikato?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på University of Waikato via Studysea.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på University of Waikato?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. trimester i 2024 er:

 

 • 13.500 New Zealandske Dollars (NZD) for op til 60 credits

 

Se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Waikato’s website. Er du SU-berettiget, kan du søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere et semester på University of Waikato i et sabbatår?

Som sabbatårs studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. trimester i 2024 er:

 

 • 13.500 New Zealandske Dollars (NZD) for op til 60 credits

 

Se senest opdaterede studieafgifter samt obligatoriske gebyrer på Waikato’s website. Læs mere under finansiering.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på University of Waikato?

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på University of Waikato opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Stipendier (Scholarships) på University of Waikato

University of Waikato tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke scholarships Waikato har.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel masteruddannelse på University of Waikato?

Studerende som læser en hel uddannelse på kandidatniveau på University of Waikato opkræves en studieafgift. Studieafgiften på hele uddannelser varierer. Se opdaterede studieafgifter.

 

Stipendier (Scholarships) på University of Waikato

University of Waikato tilbyder scholarships til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke scholarships Waikato har.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på University of Waikato

 

Universitet har flere studieboliger på campus. Som study abroad studerende er du garanteret en bolig på campus hvis du søger før ansøgningsfristen. Vælger du at bo på campus, får du den ultimative kiwi oplevelse – det er en fantastisk måde at møde nye mennesker på og fordybe sig i studiemiljøet. Endvidere er din boligsituation på plads før du ankommer.

Udover universitetets studieboliger, har du også mulighed for at bo ved en værtsfamilie eller finde en privat lejebolig.

 

Læs mere om University of Waikato’s studieboliger og andre muligheder.

Hvad er adgangskravene på University of Waikato?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på University of Waikato’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført mindst et år af din videregående uddannelse forud for studiestart Waikato
 • Opfylde kravene til de fag du søger (dvs. du skal have tilstrækkelig baggrundsviden i fagområdet for fag på level 200 og højere)
 • Opfylde engelskkravene*
 • Have et karaktergennemsnit på mindst 4

 

*Danske studerende som optages via Studysea, kan være fritaget krav om engelsk sprogtest baseret på karakterer i engelsk fra gymnasial uddannelse. Mere info kommer.

Sabbatår

Hvordan bliver jeg optaget på University of Waikato i mit sabbatår?

 

For at blive optaget som sabbatårs (gap year) studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • Være mindst 18 år gammel
 • Bo i en af universitetets egne studieboliger (Bryant Hall, Student Village eller College Hall)
 • Opfylde karakter og engelsk krav*

 

*Kontakt Studysea for specifik info.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på University of Waikato?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad er optagelseskravene til masteruddannelser på University of Waikato?

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of Waikato, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. I Danmark har University of Waikato, i skrivende stund, udvekslingsaftaler med Aalborg Universitet og VIA University College.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Waikato’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på University of Waikato?

 

Ønsker du at søge ind på University of Waikato, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på University of Waikato som study-abroad studerende?

Vil du søge ind på University of Waikato kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på University of Waikato skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på University of Waikato som sabbatårs studerende?

Vil du søge ind på University of Waikato kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs (gap year) studerende på University of Waikato skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på University of Waikato?

Er du interesseret i at søge ind på University of Waikato kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr (gælder de fleste uddannelser).

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på University of Waikato?

Er du interesseret i at søge ind på University of Waikato kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr (gælder de fleste uddannelser).

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på University of Waikato?

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of Waikato, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det Waikato’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.