fbpx

Yamanashi Gakuin University (iCLA)

Læs på Yamanashi Gakuin University – International College of Liberal Arts (iCLA) i Japan. Bo og studér for foden af Mount Fuji under dit studieophold eller uddannelse på iCLA.

50

Nationaliteter

7

Studerende pr. undeviser

1946

Grundlagt

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på YGU International College of Liberal Arts

 

Hel bacheloruddannelse

 

Study abroad på bachelorniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

International College of Liberal Arts

 

Velkommen til International College of Liberal Arts (iCLA), der er en del af Yamanashi Gakuin University i Kofu, Japan. Mestrer du ikke det japanske sprog, men vil gerne opleve Japan som international studerende, så er iCLA et oplagt valg. Undervisningen foregår nemlig på engelsk, med undtagelse af de japanske sprogkurser som du kan følge hvis du også vil lære japansk. Yamanashi Gakuin University (YGU) er et privat universitet som blev grundlagt tilbage i 1946. I 2015 etablerede YGU dets internationale afdeling, iCLA, som har til formål yderligere at fremme YGU’s globale dagsorden. iCLA er et amerikansk inspireret liberal arts college hvor du som studerende bla. kan følge studieretninger som statskundskab, japanske studier, erhvervsøkonomi, økonomi, psykologi eller tværfaglige kunststudier.

 

iCLA tilbyder små interaktive klasser med få studerende pr. underviser, hvilket giver mulighed for at danne gode relationer mellem undervisere og studerende. Det betyder at det samlede forhold mellem studerende og undervisere på iCLA er bare 7:1. På International College of Liberal Arts er 57% af de studerende internationale, der repræsenterer over 50 forskellige nationaliteter.

 

Har du lyst til at studere på International College of Liberal Arts, kan Studysea, som officiel repræsentant i Danmark, hjælpe dig i gang med din ansøgning og vejlede dig gratis igennem forløbet, så intet er overladt til tilfældighederne. Kontakt Studysea for at komme i gang.

 

Studiemiljøet på International College of Liberal Arts

 

iCLA ligger i byen Kofu ved foden af Fuji-bjerget og kun 90 minutter vest for Tokyo. Som studerende i Kofu får du mulighed for både at fordybe dig i den japanske kultur og opleve den rige natur udenfor campus samtidig med at du kan nå en af verdens største byer inden for kort rejsetid. De mange solskinstimer i Yamanashi er ideelle til udendørsaktiviteter som vandring, cykling og løb.

 

Alle studerende, uanset om de kommer fra Japan eller et andet land, har mulighed for at bo i studieboligerne, der hører til iCLA. Det er med til at skabe et globalt miljø, der fremmer international udveksling og giver gode muligheder for at øve sig i fremmedsprog, hvad enten det er japansk, engelsk eller noget tredje.

 

På iCLA findes mange studenterklubber, der både er sports- og kunstrelaterede. At være med i en klub er en god mulighed for både lokale og internationale studerende at lære hinanden at kende på. Som studerende på Yamanashi Gakuin University har iCLA-studerende desuden fuld adgang til YGU’s biblioteker, fitnesscenter, sportsfaciliteter og caféer.

 

Besøg International College of Liberal Arts’ website

 

Klik på fanebladene til venstre for mere praktisk info om universitetet.

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på International College of Liberal Arts

 

På Yamanashi Gakuin University’s International College of Liberal Arts kan du læse som study abroad og sabbatårsstuderende i 1-2 semestre eller hel uddannelse på bachelorniveau. Universitetet har et spændende udbud af fag, som er opdelt i følgende fagområder:

 

 • Global Business & Economics
 • Political Science
 • Interdisciplinary Arts
 • Japan Studies
 • Quantitative Reasoning & Natural Sciences
 • Data Science
 • Health & Physical Education
 • Sociology & Psychology

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder

Study abroad (studieophold)

Læs fag på International College of Liberal Arts

 

iCLA’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag, som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du study abroad studerende, kan du se de fag der udbydes her:

 

 

Vælg mellem fag, der matcher dine interesser eller som passer til din danske uddannelse, men husk; det er din danske uddannelsesinstitution, der afgør om faget forhåndsgodkendes og iCLA som afgør om du kan optages på faget. Vær opmærksom på om faget undervises i forårssemestret (spring) eller efterårssemesteret (fall), og således om faget er tilgængeligt på det semester, hvor du skal på udlandsophold.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis economics (ECON). Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på. iCLA tilbyder kun fag undervist på bachelorniveau og som study abroad studerende kan du vælge mellem fag undervist på 1. til 4. år.

 

Eksempelvis: ECON101 – Microeconomics (et økonomifag på 1. år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau på iCLA svarer som regel til 30 ECTS, men husk; det er din danske uddannelses institution, som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit.

 

De fleste fag på iCLA giver 3 credits og dermed kan du forvente at skulle følge 4 til 5 fag. Du må højst læse 18 credits (6 fag) i et semester.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit danske uddannelsessted, skal du normalt indsende fagbeskrivelser. Når du har fundet dit fag via universitetets Course List, kan du fra denne side finde Course Syllabi for din relevante studieperiode. Gå til bunden af siden og find fagbeskrivelserne under “Helpful Resources for Exchange Students”.

Sabbatår

Læs fag på International College of Liberal Arts

 

iCLA’s sabbatårsprogram giver dig mulighed for at læse fag i et eller to semestre.

 

Hvordan finder jeg fag?

 

Er du sabbatårsstuderende, kan du se de fag der udbydes her:

 

 

Vælg mellem fag, der matcher dine interesser. Vær opmærksom på om faget undervises i forårssemestret (spring) eller efterårssemesteret (fall), og således om faget er tilgængeligt på det semester, hvor du skal på udlandsophold.

 

Hvad betyder fagkoderne?

 

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis economics (ECON). Det første tal i fagkoden angiver hvilket år/niveau faget undervises på.

 

Eksempelvis: ECON101 – Microeconomics (et økonomifag på 1. år)

 

Som sabbatårsstuderende, med en gymnasial uddannelse i baggagen, anbefales du at søge fag på introniveau, dvs. fag, som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til. Fagene på faglisten for sabbatårsstuderende er allerede nøje udvalgt til sabbatårsstuderende i forhold til niveau.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

 

12-15 credits på bachelorniveau på iCLA svarer som regel til 30 ECTS, hvilket er et fuldtidssemester på et universitet i Danmark.

 

De fleste fag på iCLA giver 3 credits og dermed kan du forvente at skulle følge 4 til 5 fag på bachelorniveau. Du kan højst læse 18 credits (dvs. 6 fag) i et semester.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

 

Når du har fundet fag du er interesseret i kan du fra denne side finde Course Syllabi for din relevante studieperiode. Gå til bunden af siden og find fagbeskrivelserne under “Helpful Resources for Exchange Students”.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvilke bacheloruddannelser kan jeg læse på International College of Liberal Arts:

 

På iCLA kan du læse en bachelor i International Liberal Arts. Læs mere iCLA’s bacheloruddannelsene og se uddannelsens opbygning, og læse om de forskellige major studies (studieretninger), som du i løbet af din uddannelse kan læse.

Studieperioder på iCLA

 

Et akademisk år på International College of Liberal Arts består af 2 semestre, som du også kender det fra din danske uddannelsesinstitution.

 

 • Forårssemester: marts – juli (ansøgningsfrist medio oktober)
 • Efterårssemester: august – december (ansøgningsfrist medio april)

 

Ovenstående ansøgningsfrister gælder study abroad programmet. Bemærk at der kan være andre frister ved ansøgning til hel uddannelse.

 

Se universitetets studiekalender for vigtige datoer.

Hvad koster det at studere på iCLA i Japan?

 

Som studerende Yamanashi Gakuin University’s International College of Liberal Arts opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information om studiafgiften for de forskellige typer studieophold.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

iCLA opkræver et ansøgningsgebyr på 10.000 yen.

 

Udfold den relevante sektion forneden for mere information

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad på International College of Liberal Arts?

 

Som study abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 er:

 

 • 898.000 yen (op til 18 credits)

 

Er du SU-berettiget, kan du bl.a. søge om udlandsstipendium og udlandsstudielån fra staten. Læs mere under finansiering.

Sabbatår

Hvad koster det at studere et semester på International College of Liberal Arts i et sabbatår?

 

Som sabbatårsstuderende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2024 er:

 

 • 898.000 yen (op til 18 credits)

 

Læs mere om finansieringsmuligheder.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse på International College of Liberal Arts?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på International College of Liberal Arts opkræves en studieafgift. Se studieafgiften for bacheloruddannelsen på iCLA.

 

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Studieboliger på International College of Liberal Arts

 

Universitet har flere studieboliger på campus, hvor studerende kan bo billigt og komfortabelt. Både internationale studerende og japanske studerende bor sammen i studieboligerne, og det skaber gode muligheder for at opbygge globale venskaber. Studieboligerne er designet således at du kan finde en balance mellem socialt- og privatliv, der passer bedst til din egen livsstil.

 

Udover universitetets studieboliger, har du også mulighed for at bo ved en værtsfamilie eller finde en privat lejebolig.

 

Læs mere om iCLA’s studieboliger

Hvad er adgangskravene på International College of Liberal Arts?

 

Adgangskravene afhænger af den type studie du søger. Udfold sektionerne forneden for mere relevant info eller kontakt Studysea for vejledning.

 

Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan bliver jeg optaget på iCLA’s study abroad program?

 

For at blive optaget som study abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført mindst et år af din videregående uddannelse forud for studiestart på iCLA
 • Opfylde engelskkravene*

 

*Bestået engelsk B eller højere

Sabbatår

Hvordan bliver jeg optaget på International College of Liberal Arts i mit sabbatår?

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • Have gennemført en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • Opfylde engelskkravene*

 

*Bestået engelsk B eller højere

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan bliver jeg optaget på en bacheloruddannelse på International College of Liberal Arts?

 

Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse for at blive optaget på bacheloruddannelse i International Liberal Arts. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med International College of Liberal Arts, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. I Danmark har iCLA, i skrivende stund, udvekslingsaftaler med Aalborg Universitet og Syddansk Universitet.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det iCLA’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Hvordan søger jeg ind på International College of Liberal Arts?

 

Ønsker du at søge ind på International College of Liberal Arts, kan Studysea hjælpe dig. For at benytte dig gratis af Studysea’s hjælp og de mange fordele Studysea tilbyder, skal din ansøgning tilknyttes Studysea. Det er derfor vigtigt at du følger vores vejledning nøje. Har du ved en fejl kommet til at indsende din ansøgning direkte, så tag kontakt til Studysea hurtigst muligt. Her kan du læse mere om fordele ved at søge via Studysea og se hvorfor vores hjælp er gratis.

 

Ved Studysea, har du under hele forløbet, adgang til en personlig vejleder. Udover hjælp til ansøgningen, kan vi bl.a. hjælpe og vejlede dig omkring SU godkendelse, udlandsstipendium, forsikring, legater og meget mere. Hvis du er klar til at ansøge, så klik på knappen forneden. Se også ansøgningsvejledning ved at udfolde den relevante sektion forneden. Er du i tvivl, eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig.

 

 

 Udfold den relevante sektion forneden

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på International College of Liberal Arts som study abroad studerende?

 

Vil du søge ind på iCLA kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på iCLA skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • 2 stk anbefalinger (indsættes i ansøgningsskemaet)
 • Statement of purpose (motiveret ansøgning)
 • Studieplan (angivelse af ønskede fag som indsættes i ansøgningsskemaet)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Dokumentation for engelsk sprogkundskaber
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 10.000 yen og ligeledes et indskrivningsgebyr på 10.000 yen som skal betales hvis man ønsker at bekræfte sin studieplads.

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på International College of Liberal Arts som sabbatårsstuderende?

 

Vil du søge ind på iCLA kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som sabbatårs (gap year) studerende på iCLA skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Ansøgningsskemaet (kontakt Studysea for at få det tilsendt)
 • 2 stk anbefalinger (indsættes i ansøgningsskemaet)
 • Statement of purpose (motiveret ansøgning)
 • Studieplan (angivelse af ønskede fag som indsættes i ansøgningsskemaet)
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Dokumentation for engelsk sprogkundskaber
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 10.000 yen og ligeledes et indskrivningsgebyr på 10.000 yen som skal betales hvis man ønsker at bekræfte sin studieplads.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på International College of Liberal Arts?

 

Er du interesseret i at søge ind på iCLA, kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Universitetet opkræver et ansøgningsgebyr på 7.000 JPY.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med International College of Liberal Arts, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. I Danmark har iCLA, i skrivende stund, udvekslingsaftaler med Aalborg Universitet og Syddansk Universitet. Udveksling skal søges direkte igennem dit universitet, hvor study abroad (freemover) kan søges via Studysea.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det iCLA’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.