fbpx

Læs spændende fag mens du oplever fantastiske Malaysia

læs spændende fag i malaysia

Læs spændende fag mens du oplever fantastiske Malaysia

HELP University i Malaysia er blevet et populært valg blandt danske studerende. Læs spændende og unikke fag på tværs af discipliner og sammensæt dit eget studieprogram. Du kan studere på HELP University under dit sabbatår eller som et meritgivende studieophold. Vælger du at søge ind, får du hjælp fra StudySEA under hele ansøgningsforløbet.

Der er mange gode grunde til at tage til udlandet at studere. En af dem, er muligheden for at skille sig ud fra mængden og det kan du gøre ved at læse unikke fag som kan være svære at finde i Danmark eller måske ikke er åbne for dig fordi de ikke ligger inden for din studieretning. På HELP University, som er et af Malaysias førende private universiteter, finder du et kæmpe udvalg af fag. Du kan håndplukke fag fra forskellige uddannelser og skræddersy dit helt eget studieprogram.Læs også: Negot-studerendes studieophold på HELP University

Hvad kan du læse?

På HELP University kan du normalt læse fire til fem fag på et semester. Studieåret er inddelt i tre semestre som starter i januar, maj og august. Et kæmpe udvalg af fag på bachelorniveau giver dig rig mulighed for at sammensætte en spændende fagpakke. Her er blot nogle af de mest populære fag:

Business

 • Asian Business Environment
 • Asian Entrepreneurship & Innovation
 • Principles of Microeconomics
 • Information Technology for Business
 • Islamic Bank Management
 • Managing People across Cultures
 • Wealth Management

 

Turisme og oplevelsesøkonomi

 • Tourism Marketing
 • E-Tourism
 • Special Interest Tourism
 • International Tour Operations
 • Introduction to Special Event Management
 • Organisational Behaviour for Service Industry
 • Culinary and Restaurant Management

Læs også: 10 gode grunde til at læse i Sydøstasien

Psykologi

 • Introduction to Psychology 1 (Biopsychology, Individual Differences, Cognitive Psychology)
 • Introduction to Psychology 2 (Social Psychology, Developmental Psychology, Abnormal Psychology
 • Psychology of Personal and Academic Development
 • Human Personality
 • Conflict Theory and Resolution
 • Forensic Psychology
 • Psychology of Eating

 

Pædagogik

 • Early Childhood Education and Curriculum 1 (Play and Learning Experiences)
 • Young Children ‘s Visual Arts Program: Art and Craft
 • Health, Safety and Nutrition for Young Children
 • Music and Movement in Early Childhood
 • Teaching Young Children Chinese

 

Kommunikation og medievidenskab

 • Advertising Copywriting
 • Digital Photography Techniques
 • Introduction to Media Writing
 • Intercultural Communication
 • Introduction to Film
 • Public Speaking
 • Video Production Techniques

 

Malaysiske fag

 • Malaysian Studies 3 / Pengajian Malaysia 3
 • Malaysian Constitution
 • Issues of Social Media in Malaysia Society
 • Personal Financial Planning in Malaysia

 

Kuala Lumpur er en populær studieby

 

populær studieby kualu lumpur malaysia hovedstad

HELP University ligger i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Hovedstaden er en veludviklet metropol som byder på alt fra moderne skyskrabere og nogle af verdens største butikscentre til lokale markeder hvor du kan smage på det malaysiske køkken som er inspireret af mad fra hele regionen. Indbyggerne taler engelsk som også er det officielle undervisningssprog på universiteterne. Som dansker i Malaysia vil du opleve at pengene rækker utrolig langt og det er med til at gøre oplevelsen endnu sjovere. Kuala Lumpur er godt forbundet med flyforbindelser til resten af Sydøstasien og verden. Du kan derfor finde billige billetter og rejse på eventyrer i dine weekender uden at sprænge budgettet.

Læs også: Malaysia og Kuala Lumpur mest populære studiedestination

Sådan søger du ind

Kunne du tænke dig at søge ind på HELP University, kan StudySEA hjælpe dig og vejlede dig igennem hele forløbet. Vores vejledning er selvfølgelig gratis da vi er HELP University’s officielle repræsentant i Danmark. Ansøgninger til universitetet behandles løbende, men da visumansøgningen tager tid anbefaler vi at man søger fire måneder før studiestart. Er du  sent ude, kan vi ofte hjælpe dig alligevel, så tag endelig fat i os.