fbpx

Tyskland

Studer i Tyskland – Danmarks naboland som emmer af historie. Læs mere om hvad du kan opleve som studerende. Her får du en kort landebeskrivelse.

Tyskland berlin studie praktik

Universiteter i Tyskland

Fakta om Tyskland

Befolkningstal: 82,2 millioner

Største by: Berlin

Hovedstad: Berlin

Sprog: Tysk

Studér i Tyskland

Tyskland er Danmarks naboland hvor der er rig mulighed for at dykke ned i kulturoplevelser samt den spændende verdenshistorie. Besøg det til tider oversete land som har alt fra lange hvide sandstrande i nord til snedækkede alpetoppe i syd. Tyskland er omkranset af ni lande og er dermed det europæiske land med flest nabolande. Tag en tur på Autobahn og smag Currywurst med Sauerkraut på farten.

Den tyske charme og gemütlichkeit

I Tyskland er der rig mulighed for selvforkælelse og oplevelser og du vil mange steder opleve en unik gæstfrihed. I storbyerne findes der store udvalg af restauranter hvor du vil finde specialiteter fra hele verden. Til de udsøgte madoplevelser kan du nyde en velskænket øl eller et glas vin fra Rhen og Moseldalen. Tyskland er en af verdens største producenter af humle og derfor er øl også landets nationalbryg. I brygmesterhåndværket og vinavlerkunsten smelter tradition, håndværk og region sammen.

Historie, byliv og bæredygtige oplevelser i naturen.

Tysklands tre største byer er Berlin, Hamborg og München. Oplev de populære rejsemål med forskelligartede kvarterer, musik, mode, kunst og et livligt byliv. Berlin har en tung historie helt tilbage fra Berlinmuren blev bygget og til den faldt. Ligeledes kan du opleve Tysklands historie om 2. verdenskrig. Der er utroligt meget at se og lære. Rejser du rundt i landet kan du finde levende naturlandskaber i uberørt natur hvor du kan tage på alt fra vandreture, cykelture, kanoture eller trekking i den skønne natur.