fbpx

Webinar 30/11: Autonomous University of Barcelona (UAB)

Webinar 30/11: Autonomous University of Barcelona (UAB)

Hvis du går og dagdrømmer om smukke Barcelona, så gå ikke glip af muligheden for at deltage i Studysea’s webinar med Autonomous University of Barcelona (UAB). På torsdag 30. november 2023 kl. 16:15 kan du møde UAB’s repræsentant og høre om universitetet samt hvordan Studysea kan hjælpe dig med at gøre drømmen til virkelighed.

 

Deltag i Studysea’s inspirerende webinar med Autonomous University of Barcelona (UAB) og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit ophold og de mange eksklusive fordele der er når du rejser til Barcelona via Studysea. Igennem Studysea har du mulighed for at søge ind på Autonomous University of Barcelona (UAB), der er et af de mest prestige fyldte universiteter i Spanien! Spanien er et populært rejsemål for internationale studerende fra alle hjørner af verdenen og i dag udgøres universitetets 43.000 studerende af omkring 2.500 internationale. UAB tilbyder uddannelser af høj kvalitet til dine udlandsstudier, men til en yderst fornuftig pris i en billig destination. Som studerende på UAB kommer du til at læse i en vaskeægte europæisk storby. Med campus’ unikke placering i hjertet af Barcelona kan du nemt opleve den catalanske hovedstads rige kulturliv eller nyde byens lækre strande!

 

Klik på knappen foroven for at tilmelde dig.

Hvor og hvornår er webinaret med UAB?

 

Dato: 30. november 2023
Tidspunkt: Kl. 16:15 til 17:15
Hvor: Zoom (du modtager invitation når du har tilmeldt dig)
Tilmeldingsfrist: 30/11 kl. 12
Tilmeldingslink: Klik her
Dagsorden:
Intro af Studysea
Præsentation af UAB
Finansieringsmuligheder
Fordelene via Studysea
Q&A