fbpx

University of Wollongong

Studér i kystbyen Wollongong i New South Wales, Australien imens du følger studier på det anerkendte University of Wollongong.

25813

Studerende

8745

Internationale studerende

199

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på University of Wollongong Australia

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Hel Ph.d.

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Universitetsforberedelseskurser

Sprogkurser i engelsk

University of Wollongong Australia

 

University of Wollongong (UOW) er rangeret blandt verdens 200 bedste universiteter ifølge QS World University Rankings 2023. Universitetet er kendt for sin forskning især inden for områder som telekommunikation, biomedicin og miljø. Nano science, mechanical engineering, energy science, physical chemistry og materials science er blot nogle af de fagområder som UOW er blandt verdens 50 bedste universiteter. Som studerende på UOW, kommer du til at have din daglige gang på et moderne og innovativt universitet som ifølge QS rangerer som nummer 14 i verden af universiteter under 50 år (2021).

 

I Australien har universitetet over 25.000 studerende som kommer fra hele verden for at studere i den hyggelige kystby Wollongong eller på dets city campus Sydney Business School. Udover Australien, har UOW også et campus i Dubai. Læs mere om University of Wollongong in Dubai. Som studerende på UOW i Wollongong, kan du forvente undervisning af høj kvalitet, yderst moderne faciliteter i en attraktiv beliggenhed godt en times kørsel syd for Sydney.

 

Studiemiljø

 

University of Wollongong har adskillige campusser. Hovedcampus ligger i den kystbyen Wollongong i New South Wales. Byen har over 200.000 indbyggere og en gennemsnitlig dagstemperatur på 22 grader. Der er 17 strande som studerende kan surfe, bade eller spille volleyball på i fritiden. Som studerende får du den optimale study life balance og dine leveomkostninger er væsentligt lavere end i f.eks. Sydney og andre australske storbyer. Wollongong ligger kun en times togtur fra Sydney. Er du til naturskønne omgivelser og strandliv i en mellemstor by er University of Wollongong det helt rigtige sted at studere.

 

Besøg University of Wollongong’s website

Din personlige vejleder

Mickey Kromann-Jensen

Ring på tlf. 69 13 70 23

Send email

Studiemuligheder på University of Wollongong

 

På University of Wollongong kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Universitetet har et bredt udvalg af fag og uddannelser som er opdelt i følgende fakulteter:

 

 • Arts, Social Sciences and Humanities
 • Business and Law
 • Engineering and Information Sciences
 • Science, Medicine and Health

 

Fold sektionerne ud forneden for at læse mere om dine muligheder.

Study abroad (studieophold)

Læs fag på University of Wollongong

UOW’s study abroad program giver dig mulighed for at læse fag som du kan få meritoverført til din uddannelse i Danmark. Du kan læse i et eller to semestre som study abroad studerende.

 

Hvordan finder jeg fag?

For at finde fag på UOW skal du søge i denne database og følge vejledningen forneden:

 

 1. Klik på Subjects
 2. Under Award Type markeres “undergraduate” for at finde bachelorfag eller “postgraduate” for at finde kandidatfag
 3. Under Session vælges studieperioden du skal afsted, dvs. “Autumn”, “Spring”, “Summer” eller trimester 1, 2 eller 3. Se datoerne under fanen Studiestart her på profilen.
 4. Under Delivery Mode anbefales at markere “on campus”
 5. Under Delivery Location vælges det campus du vil læse på f.eks. Wollongong eller Sydney

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket niveau faget er på. Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Biologi (BIOL). Det første tal i talrækken, viser hvilket år på uddannelsen faget normalt undervises på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1.år (semester 1 og 2) og er det på 300 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Fag fra 800 og derover er på kandidatniveau.

 

Eksempelvis: BIOL215 – Introductory Genetics (Introductory Genetics, Biologi, 2.år)

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

24 credit points på University of Wollongong svarer som regel til 30 ECTS, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på University of Wollongong giver 6 credit points.

 

Hvor finder jeg detaljerede fagbeskrivelser?

Når du skal søge forhåndsgodkendelse ved dit studienævn eller uddannelsessted i Danmark, vil det oftest være nødvendigt at vedlægge dokumentation i form af detaljerede fagbeskrivelser for de fag du ønsker at få merit for på UOW. Du finder fagbeskrivelserne ved at følge vejledningen foroven for at finde fag og derefter klikker du ind på det ønskede fag i søgeresultatet. Klik dernæst på “print” i højre side og gem siden som pdf.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Se hvilke hele bacheloruddannelser du kan læse på UOW:

 

Hel uddannelse på kandidatniveau

Se hvilke hele uddannelser på kandidatniveau du kan læse ved at klikke på linket forneden:

 

Studieperioder på University of Wollongong

 

På University of Wollongong er der adskillige studieperioder som normalt forløber således:

 

 • Autumn session (dansk forår/sommer): Februar til juni
 • Spring session (dansk efterår): Juli til november
 • Summer session (dansk vinter): November til februar
 • Trimester 1: Februar til april
 • Trimester 2: Maj til august
 • Trimester 3: August til november

 

På en del hele uddannelser, er det muligt at starte flere gange om året. Study abroad studerende kan læse et eller to af ovenstående studieperioder. Se fremtidige studiekalendere og præcise datoer på University of Wollongong’s hjemmeside.

Hvad koster det at studere på University of Wollongong?

 

Som studerende opkræves du studieafgift (også kaldt tuition fee) ved universitetet. Udfold den relevante sektion forneden for mere information.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr når du søger ind på University of Wollongong via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad?

 

Studieafgiften for et semester/session på University of Wollongong i 2023 er:

 

 • AUD 9.990 for Autumn eller Spring session
 • AUD 4.700 for Summer session

 

Se opdaterede studieafgift samt estimerede leveomkostninger på UOW’s website.

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere dit studieophold i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Hel bacheloruddannelse

Hvad koster en hel bacheloruddannelse?

 

Studerende som læser en hel bacheloruddannelse på UOW opkræves en studieafgift. Studieafgiften afhænger af uddannelsen – se oversigt over studieafgifterne på de forskellige uddannelser på UOW.

 

Stipendier (Scholarships)

 

University of Wollongong har et stort udbud af legater til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke legater du kan søge.

 

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, legater m.v.

Hel masteruddannelse

Hvad koster en hel uddannelse på kandidatniveau?

 

Studerende som læser en hel masteruddannelse på UOW opkræves en studieafgift. Studieafgiften afhænger af uddannelsen – se oversigt over studieafgifterne på de forskellige uddannelser på UOW.

 

Stipendier (Scholarships)

 

University of Wollongong har et stort udbud af legater til studerende som søger ind på en hel uddannelse. Se hvilke legater du kan søge.

 

 

FINANSIERINGSMULIGHEDER

 

Læs mere om dine muligheder for at finansiere din uddannelse i udlandet via offentlig og privat støtte, såsom SU, udlandsstipendium, legater m.v.

Studieboliger på University of Wollongong

 

Danske studerende på University of Wollongong har mulighed for at bo i universitetets studieboliger, homestay ved værtsfamilie eller i egen bolig uden for campus.

 

Læs mere om dine boligmuligheder.

 

The Gong Shuttle er universitetets bus som gratis transporterer studerende mellem campus og byen.

Study abroad (studieophold)

OPTAGELSESKRAV

 

For at blive optaget som study-abroad studerende (udvekslingsstuderende), skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav til bacheloruddannelser på University of Wollongong

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på bachelorniveau afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have en gymnasial uddannelse. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav til masteruddannelser på University of Wollongong

 

Optagelseskrav for hele uddannelser på kandidatniveau (masteruddannelser) afhænger af den uddannelse, du søger ind på. Du skal som udgangspunkt have gennemført en bacheloruddannelser for at blive optaget på en master på University of Wollongong. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University og Wollongong, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset, og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det UOW’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på University of Wollongong som study-abroad studerende?

 

Vil du søge ind på University of Wollongong kan Studysea vejlede dig gratis. Det er vigtigt at din ansøgning sendes til Studysea først og ikke direkte til universitet. For at søge ind som study abroad studerende på UOW skal du forberede følgende dokumenter til os:

 

 • Verificeret kopi af seneste karakterudskrift på engelsk*
 • Verificeret kopi af dit bachelorbevis (hvis du søger fag på kandidatniveau)*
 • Verificeret kopi af gymnasiebevis på engelsk (i stedet for TOEFL/IELTS test)*
 • Kopi af gyldigt pas (billedsiden)
 • Underskrevet samtykkeerklæring for deling af persondata
 • Udfyldt ”study abroad and exhange supporting statement” (kontakt Studysea for at få den tilsendt)
 • Liste med fag og fagkoder på de fag du ønsker at følge (inkl. et par ekstra fag)
 • Oplys dit navn, fysiske adresse inkl. postnummer, samt telefonnummer.

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea. Kontakt os for at få tilsendt link til sikker upload af dine dokumenter. Send venligst ikke personfølsomme dokumenter via email.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvordan søger jeg ind på en bacheloruddannelse på University of Wollongong?

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Wollongong kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på en masteruddannelse på University of Wollongong?

 

Er du interesseret i at søge ind på University of Wollongong kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej. Bemærk, at for at hjælpe dig, skal din ansøgning sendes ind via Studysea. Har du ved en fejl, indsendt din ansøgning direkte til universitetet, bedes du kontakte os hurtigst muligt.

 

Ansøgningsgebyr

Der er intet ansøgningsgebyr.

Udveksling

Hvordan søger jeg udvekslingsplads på University of Wollongong?

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med University of Wollongong, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad er det UOW’s egne adgangskrav, som gælder. Ansøgere, som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.