fbpx

Her kan du stadig nå at komme på studieophold – men skynd dig!

Her kan du stadig nå at komme på studieophold – men skynd dig!

Til dig som havde set frem til at læse et semester i udlandet som del af din uddannelse, men blev forhindret pga. coronapandemien, så er det stadig muligt at få udlevet drømmen via Studysea. Se hvilke universiteter du stadig kan nå at søge ind på.

 

Følgende universiteter kan vi stadig nå at hjælpe dig med optagelse på. Alle nedenstående universiteter har i skrivende stund meddelt at de planlægger at undervise fysisk på campus. Derudover har Studysea tjekket at det er muligt at rejse til destinationen som studerende fra Danmark. Bemærk at en del universiteter har udskudt studiestart og dette er ikke nødvendigvis opdateret på universitetsprofilerne på vores hjemmeside. Er du interesseret i at komme afsted i 2020, anbefaler vi at du kontakter os hurtigst muligt.

 

Udover ovenstående har vi en del universiteter som underviser i hybrid-format, dvs. undervisningen foregår i en kombination af online og fysisk undervisning. Trods undervisningsformatet, er det ved en del af disse, stadig muligt at rejse til fysisk. Har det interesse, så kontakt os endelig for at høre mere om dine muligheder.