fbpx

Webster University Thailand

Vil du studere i Thailand uden at gå på kompromis med undervisningskvalitet, så er det amerikanske Webster University Thailand en oplagt mulighed.

webster university thailand
Webster University Thailand er desværre lukket. Kontakt Studysea for alternative muligheder.

Studiemuligheder på Webster University Thailand

Study abroad

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

Hel uddannelse

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

Øvrige

Sabbatår med universitetsstudier

Summer school

500

Studerende

60

Nationaliteter

17

Studerende pr. underviser

Webster University Thailand

 

Webster University er et privat amerikansk non-profit universitet med campusser over hele verden. Det anerkendte universitet rangerer år efter år som et “top tier” universitet i både USA News & World Report og Forbes Magazine. Universitetet er det eneste amerikanske universitet i Thailand som er akkrediteret i både USA og Thailand.

 

På universitetets campusser i Bangkok og Hua Hin, kan du enten læse et semester eller tage en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.

 

På Webster University Thailand studerer 500 studerende fra Thailand og resten af verden. Det personlige miljø med 15-20 studerende i hver klasse giver dig god mulighed for at interagere med dine medstuderende, undervisere samt universitetets ansatte.

 

Studiemiljø

 

Webster University har to campusser i Thailand. Det ene ligger i hjertet af landets største by og hovedstad Bangkok. Her finder undervisningen sted i moderne faciliteter i Empire Tower som er en af byens mest eftersøgte adresser centralt beliggende i forretningsdistriktet Sathorn. Her er du også tæt på shopping, restauranter, underholdning og selvfølgelig Bangkoks famøse natteliv. I Bangkok udbydes uddannelser på både bachelor- og kandidatniveau.

 

Universitetets andet campus ligger nær de populære feriedestinationer Hua Hin og Cha-Am. Thailands royale familie bor i Hua Hin og du finder her nogle af landets smukkeste sandstrande. Området byder også på et kæmpe udvalg af restauranter, butikker, hoteller og barer som henvender sig til de mange turister. Her er altid fyldt med turister fra Skandinavien og du er derfor aldrig alene.

Studiemuligheder på Webster University Thailand

 

På Webster University Thailand kan du læse som study-abroad studerende i 1-2 semestre eller tage en hel bachelor- eller kandidatuddannelse. Som study-abroad studerende kan du følge spændende fag som Elementary Thai (sprog), International Affairs, the Politics of Peace, Psychology of Sleep samt meget mere inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Advertising and Marketing Communications
 • Animation
 • Business Administration
 • Computer Science
 • Human Resources
 • International Business
 • International Relations
 • Media Communications
 • Management
 • Marketing
 • Psychology

 

STUDY ABROAD

 

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan du finde frem til de fag der udbydes på universitetet ved at klikke på skemaerne eller søge i denne course schedule søgefunktion. I søgefunktionen skal du vælge BANG Bangkok Thailand eller THAI Cha Am Thailand under campus. Er skemaet for det semester du søger ind på endnu ikke offentliggjort, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i skemaet for samme semester forrige år, da det er mest sandsynligt at de samme fag vil blive udbudt. Altså hvis du skal afsted i forårssemestret 2023, bør du tage udgangspunkt i senest tilgængelige skema for et forårssemester.

 

Der er 2-3 timers kørsel mellem Bangkok og Hua Hin, hvorfor vi anbefaler kun at vælge fra et campus.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau og på kandidatniveau. Har du brug for detaljerede fagbeskrivelser, bedes du sende fagkode og fagtitel til Studysea, så rekvirerer vi dem fra universitetet. Bemærk at der i de detaljerede fagbeskrivelser (coursa syllabus) ikke altid står hvor mange antal credit faget er og du skal derfor ofte alligevel henvise til Webster University’s Academic Catalog når du overfor dit studienævn skal dokumentere dette.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6)

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

 

Fag på kandidatniveau starter med tallet 5 for første år og 6 for andet år.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på Webster University Thailand svarer som regel til 30 ECTS på bachelorniveau, og på kandidatniveau er det 9-12 credits, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Webster University Thailand giver 3 credits. Webster University Thailand er, ligesom Webster University’s hovedcampus i St. Louis, akkrediteret under Higher Learning Commission i USA. Læs HLC’s definition af en credit hour som også er gengivet i Webster’s katalog.

 

Hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau

 

Se hvilke hele uddannelser du kan læse ved at klikke på linkene nedenfor:

 

Studieperioder

 

Der er studiestart flere gange om året.

 

Skema for studier på bachelorniveau

 

Hua Hin
 • Spring semester: januar – maj
 • Summer program: maj – juli
 • Fall semester: august – december

 

Bangkok
 • Spring semester:  januar – maj
 • Summer program: maj – juli
 • Fall semester: august – december

 

Skema for studier på kandidatniveau

 • Fall 2 term: oktober – december
 • Spring 1 term: januar – marts
 • Spring 2 term: marts – maj
 • Summer program: maj – juli
 • Fall 1 term: august – oktober

 

Ansøgningsfrister

Summer program –  28. februar

Fall semester – 30. marts

Spring semester – 30. september

 

Se den detaljerede studiekalender for Webster University Thailand.

Studieafgiften (tuition) på Webster University Thailand

 

Hvad koster et semester study abroad?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2020/21 er:

 

 • 210.000 Thai Baht (THB) for fag på bachelorniveau*
 • 183.900 Thai Baht (THB) for fag på kandidatniveau (12 credits)

 

Se mere information om studieafgift og gebyrer for fag undervist på universitets hjemmeside.

*Stipendier gives til ansøgere fra Studysea – se sektionen stipendier forneden.

 

Hvad koster en hel uddannelse?

 

Stipendium

 

I det akademiske år 2020/2021 tilbyder universitetet et stipendium på 60.000 Thai Baht pr. semester til alle study abroad studerende som optages via Studysea på bachelorniveau. Study abroad studerende på kandidatniveau tildeles et stipendium på 30.000 Thai Baht pr. semester (to quarters). Da stipendiet er behovsbaseret, tildeles det ikke studerende som får den høje sats i udlandsstipendium fra staten (dvs. ingeniør, IT studerende m.m.). Studerende som optages på en hel bachelor- eller masteruddannelse har ligeledes gode muligheder for at få et scholarship. Et evt. scholarship fratrækkes studieafgiften.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for studerende som søger ind via Studysea. Normalt ansøgningsgebyr er 50 Dollars (USD).

Universitetets studieboliger

 

I Hua Hin kan du vælge mellem forskellige studieboliger som Webster samarbejder med. Du kan f.eks. bo i lækre servicerede lejligheder som ligger blot fem minutters gang fra byens smukke hvide sandstrand. Boligerne er moderne og tilbyder swimming pool, fitness, bibliotek og meget mere til rigtig fordelagtige priser. Mere information samt priser findes på universitetets hjemmeside. Se videoen fra Sala som er en af de populæreste studieboliger for Webster studerende i Hua Hin.

 

I Bangkok kan du vælge enten at finde din egen bolig eller bo i en af universitetets anbefalede boliger. Find mere information og estimeret husleje på Websters hjemmeside.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study-abroad studerende, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Har du en karakter på mindst 4 i engelsk fra din gymnasiale uddannelse, kan du optages på universitetet uden en engelsk sprogtest.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Webster University Thailand har, i skrivende stund, ingen udvekslingsaftaler med uddannelsesinstitutioner i Danmark. Du stadig søge study abroad (meritgivende studieophold) via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Thailands egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Webster University?

 

For at søge ind som study-abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskema
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Verificeret kopi af bachelorbevis på engelsk (hvis du søger om fag på kandidatniveau)
 • Kopi af eksamensbevis på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Kopi af dit pas
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Studievisum

 

Når du er blevet optaget på Webster University Thailand sender universitetet dit optagelsesbevis og visumdokumenter til dig. Du modtager dokumenterne med posten ca. 8-9 dage efter optagelse. Herefter skal du søge om visum ved den nærmeste thailandske ambassade. Tjek med Studysea og bliv opdateret på de seneste vejledninger da disse ændres løbende.

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på vej

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvordan søger jeg ind på Webster University?

 

Er du interesseret i at søge ind på en hel masteruddannelse på Webster University Thailand kan Studysea vejlede dig gratis. For at søge ind bedes du sende følgende dokumenter til Studysea som herefter tjekker at din ansøgning er udfyldt korrekt, hvorefter vi videresender den til universitetet.

Email følgende dokumenter til din Studysea vejleder eller info@studysea.dk:

 

 • Ansøgningsskemaet (Download Graduate Application Form) i udfyldt form
 • Dokumentet “International Student Supplement” udfyldt
 • Kopi af dit pas (billedsiden i farver)
 • Verificeret kopi af bachelordiplom og eksamensbevis på engelsk (originalen medbringes til universitetet)
 • Essay på 300 til 500 ord om et valgfrit emne
 • Godkendt engelsk sprogtest som f.eks. TOEFL eller IELTS (tjek med Studysea om du kan fritages krav om sprogtest)
 • To anbefalinger som kan være fra en tidligere kollega, chef eller underviser.  Benyt evt. denne Recommendation form letter eller få anbefalingen skrevet som et brev (letter of recommendation).
 • Dit CV på engelsk

 

Scholarship ansøgning

 

Der er gode muligheder for at få et scholarship fra Webster University Thailand som kan være med til at nedsætte din studieafgift. Vi anbefaler dig derfor at ansøge om et scholarship. For at søge om scholarship skal du udfylde denne scholarship application form year 2018-2019.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

 

Webster University Thailand har, i skrivende stund, ingen udvekslingsaftaler med uddannelsesinstitutioner i Danmark. Du kan i stedet søge study abroad (meritgivende studieophold) via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Thailands egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Gode grunde til at læse på Webster University Thailand

Hvorfor Webster Thailand?

Studér i Thailand på amerikansk universitet

Webster University Thailand hører under det anerkendte amerikanske universitet Webster University. Du kan dermed studere i eksotiske omgivelser i Thailand uden at gå på kompromis med kvaliteten da du læser en amerikansk akkrediteret uddannelse som både er anerkendt i Thailand og USA.

 

Bo i Hua Hin eller Bangkok

På Webster University Thailand har du mulighed for at studere på campussen i Hua Hin eller det akademiske center i Bangkok. Hua Hin er en populær ferieby og er hjem til den thailandske royale familie. Hovedstaden Bangkok er en pulserende storby og midt i forretningsdistriktet i en af byens mest attraktive højhuse finder du Webster’s Bangkok Academic Center.

 

Fantastisk vejr og lave leveomkostninger

Er du til sol og sommer er Thailand den perfekte studiedestination. Leveomkostningerne er lave og du kan spise ude og bo i studieboliger med swimming pool uden at brænde hele SU’en af.

 

Små holdstørrelser og personligt undervisningsmiljø

Med sine små holdstørrelser, byder Webster på et personligt og interaktivt undervisningsmiljø hvor du som studerende altid er i centrum og hvor underviseren kender dit navn.

 

Får gratis flybillet til study abroad

Læser du en hel bacheloruddannelse på Webster University Thailand kan du tage på udveksling på et andet Webster campus og få en gratis flybillet.

 

Mange scholarships (stipendier)

Webster University Thailand har mange stipendier til studerende som søger ind på en hel bachelor- eller masteruddannelse.

 

Studiestart fem gange om året

Webster University Thailand har studiestart hele fem gange om året i hhv. januar, marts, maj, august og oktober.

 

Få merit fra gymnasiet

Ansøgere som har gennemført en studentereksamen har mulighed for at få op til 24 credit i merit. Dette har betydning i forhold til din ret til at få SU, da der ikke gives SU til første år (Freshman Year) af en 4-årig amerikansk bacheloruddannelse.

Hvorfor Webster Thailand via Studysea?

Gratis og kompetent vejledning

Studysea er officiel repræsentant i Danmark for Webster University Thailand. Når du søger igennem Studysea, bliver du tilknyttet en personlig vejleder som gratis kan vejlede dig om dine studiemuligheder på Webster og hjælpe dig med din ansøgning.

 

Attraktive scholarships

Alle studerende som Studysea har hjulpet til Webster University Thailand på en hel bachelor- eller masteruddannelse har fået et scholarship (stipendium). Webster University Thailand har typisk scholarships som dækker op til 30% af studieafgiften. Selvom vi ikke kan garantere dig hverken optagelse eller at du får et scholarship er statistikken i din favør.

 

Studysea er eksperter i Sydøstasien

Da vi startede Studysea i 2013 var det med intentionen om at skabe study abroad programmer for danske studerende i Sydøstasien. Vi har rejst regionen tyndt for at finde de bedste og mest egnede universiteter. Vores kendskab til lokale forhold gør rejsen og hele forløbet trygt og komfortabelt.

 

Mød andre danske studerende i Thailand

Via Studysea’s Facebookgruppe for tidligere, nuværende og fremtidige studerende i Thailand, kan du møde andre danske Studysea studerende.

 

Læs MBA på Webster University Thailand

thailandsk MBA læs på webster university thailand

Overvejer du at læse en MBA i udlandet?

Du kan læse en amerikansk MBA i fantastiske Bangkok i Thailand uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse. Der er mange fordele ved at studere på Webster University Thailand. Vi har samlet al info til dig på en side.

 

Se video om Webster University Thailand