fbpx

Musik, dans, teater og skuespil

laes musik dans teater skuespil i udlandet universitet uddannelse

Hvorfor skal du læse musik, dans, teater og skuespil i udlandet?

Uddannelsernes indhold

Lær om rytmens eller kroppens bevægelse gennem musik, dans eller teater og skuespil. I alle tre områder kan du gå en videnskabelig eller udøvende/skabende retning. Det kommer an på om du foretrækker at være på scenen eller bag den.

Læs i udlandet

Vælger du at læse musik, dans, teater eller skuespil i udlandet, kan du opnå større selvstændighed, bedre forståelse af kulturelle forskelle og kunsten i et måske anderledes perspektiv. Studér tæt på New York’s film-, musical- og dansescene eller den britiske musikscene. Kom tæt på inspirationskilderne og skab et netværk. Det kan være en fordel for dig, som gerne vil arbejde internationalt.

Uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som berører kunsternes fag. Nedenfor er et par uddannelser du kan læse:

Visual and Performing Arts

Dance/Movement

Music and Sound Design

Arts and Creative Industries

Acting

Filmmaking

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag eller et certifikat i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i musik, dans eller teater og skuespil i udlandet, kan du vælge at gå ud på det danske eller internationale arbejdsmarked efter endt uddannelse. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i et lignende fagområde.

 

 

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) i musik, dans, teater eller skuespil i udlandet, får du et stærkt CV, som giver dig gode muligheder for at søge job i Danmark eller internationalt. Ønsker du at arbejde i udlandet, kan du skabe et netværk, som måske kan øge dine internationale karrieremuligheder.

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din musik, dans, teater eller skuespil uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse i musik, dans, teater og skuespil kan du arbejde som f.eks. musiker, skuespiller, instruktør eller danser. Du kan finde job i forskellige organisationer eller virksomheder og selvstændigt. Hvis du ikke vil udøve kunst, så kan du søge arbejde inden for undervisning og vejledning. Har du læst i udlandet, har du gode muligheder for at få en international karriere.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse musik, dans, teater og skuespil udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Hvor kan du læse musik, dans, teater og skuespil i udlandet?

Her er nogle af de universiteter hvor du kan læse musik, dans, teater og skuespil på som Studysea kan hjælpe dig til.

Fremhævede universiteter

Capilano University, Canada

Bacheloruddannelser

Jazz Studies – Education, Jazz Studies – Performance/Composition, Motion Picture Arts og Performing Arts.

Diploma/Certificates

Acting for Stage and Screen, Advanced Arts and Entertainment Management, Conducting in Music, Costuming for Stage and Screen, Music, Musical Theatre, Music Therapy Course Stream og Technical Theatre.

Macromedia University, Tyskland

macromedia university berlin koln munchen study abroad

Bacheloruddannelser

Acting, Film Directing og Music Management

Masteruddannelser

Music Management

New York Film Academy, USA

new york film academy

Bacheloruddannelser

Acting for Film, Filmmaking, Producing og Screenwriting

Masteruddannelser

Acting for Film, Cinematography, Documentary Filmmaking, Film and Media Production, Filmmaking, Producing og Screenwriting

Øvrige universiteter

Søg blandt alle Studysea universiteterne via vores søge database.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.