fbpx

Naturvidenskab og miljø

laes naturvidenskab miljoe fag uddannelse i udlandet universitet

Hvorfor skal du læse naturvidenskab og miljø i udlandet?

Uddannelsernes indhold

Naturvidenskab beskæftiger sig med mange emner som miljø, fødevarer, geologi, biologi, fysik og mange flere. Uddannelsens indhold afgøres af dit uddannelsesvalg. I flere af de naturvidenskabelige uddannelser, kan undervisningen bestå af ekskursioner og laboratoriearbejde som afveksling fra de teoretiske forelæsninger.

Læs i udlandet

Vil du læse marinbiologi, så vil det være en klar fordel at komme dertil hvor koralrevene er. Det kan eksempelvis være Hawaii, Californien eller Australien, hvor du kommer helt tæt på livet i havet. Vil du læse fysik, kan du med fordel søge ind på et universitet som er verdensførende inden for forskning i fysisk – fx UC Berkeley som har flere nobelprisvindere i lærestaben! Læser du i udlandet kan du opnå helt unikke kompetencer – både faglige og personlige. Du vil oveni drømmestudiet få en oplevelse for livet!

Uddannelser

Der er mange spændende naturvidenskabelige uddannelser i udlandet. Nedenfor er nogle uddannelser du kan læse:

Marinbiologi

Agrobiologi

Fysik

Molekylærbiologi

Miljøvidenskab

Geologi/Geoscience

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i naturvidenskab eller miljø i udlandet, kan du vælge at gå ud på det danske eller internationale arbejdsmarked efter endt uddannelse. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i et lignende fagområde.

 

 

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) i naturvidenskab eller miljø i udlandet, får du et stærkt CV, som giver dig gode muligheder for at søge job i Danmark eller internationalt. Ønsker du at arbejde i udlandet, kan du skabe et netværk, som måske kan øge dine internationale karrieremuligheder.

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din naturvidenskablige uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en naturvidenskabelig uddannelse kan du arbejde inden for f.eks. natur- og miljøforvaltning, rådgivning, undervisning og forskning. Dine jobmuligheder afhænger af din specialisering.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse naturvidenskab og miljø i udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.