fbpx

Læs på et af verdens bedste universiteter med hjælp fra Studysea

verdens bedste universiteter studysea monash

Læs på et af verdens bedste universiteter med hjælp fra Studysea

Billede: Monash University

Vil du lære fra de bedste professorer? Vil du studere sammen med andre ambitiøse studerende? Vil du skabe dig et internationalt og ressourcestærkt netværk? Vil du lære der hvor forskningsresultaterne er med til at gøre en forskel i verden? Studysea samarbejder med nogle af verdens bedste universiteter og kan gratis hjælpe dig med din ansøgning. Se 10 af de højt rangerede universiteter vi samarbejder med her.

 

University of California, Berkeley – USA

UC Berkeley er et af USA’s mest anerkendte offentlige universiteter og figurerer i toppen på samtlige ranglister. U.S. News & World Report’s Best Global Universities Rankings rangerer UC Berkeley som verdens 4. bedste universitet. UC Berkeley ligger i Californiens San Francisco Bay Area. På UC Berkeley kan vi hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende i 1-2 semestre. Her kan du bl.a. læse fag på Berkeley’s Haas School of Business som betragtes som en af verdens bedste business schools. Udover study abroad, kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge ind på International Diploma Programs og Evening Certificate Programs som typisk er for studerende eller professionelle som allerede har gennemført en bacheloruddannelse. Læs mere om UC Berkeley.

Monash University, Melbourne – Australien

monash university melbourne study abroad udveksling

Monash University er Australiens største universitet og ligger i den populære storby Melbourne. Ifølge QS World University Rankings 2018 er Monash nummer 60 i verden. Inden for specifikke fagområder hvor Monash, ifølge QS, især udmærker sig kan nævnes Pharmacy & Pharmacology (nr. 2), Nursing (nr. 12), Education & Training (nr. 17), Hospitality & Leisure (nr. 22), Accounting & Finance (nr. 26), Anatomy & Physiology (nr. 26), Theology, Divinity & Religous Studies (nr. 26), Law & Legal Studies (nr. 27), Chemical Engineering (nr. 28), Development Studies (nr. 29), Civil & Structural Engineering (nr. 29), Life Sciences & Medicine (nr. 28), Medicine (nr. 29), Social Science & Management (nr. 29), Sociology (nr. 30) og Business & Management (nr. 31). På Monash kan vi hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende (studieophold) eller på en hel uddannelse. Læs mere om Monash University.

University of California, Irvine – USA

UC Irvine blev etableret i 1965 og var i 2015 rangeret som nr. 7.  i verden på Times Higher Education’s Young Rankings som omfatter universiteter under 50 år. UC Irvine ligger i Orange County tæt på populære surfer strande som Newport Beach og Huntington Beach. På UC Irvine kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende og de såkaldte Accelerated Certificate Programs som kan kombineres med praktik og give adgang til et års arbejdstilladelse (under OPT ordningen). Fagområder som UCI især er anerkendt for og rangerer i verdens top 100 inden for er ifølge QS: Environmental Studies, Sociology, Psychology, Communication & Media Studies, Anthropology, Earth & Marine Sciences, English Language & Literature og Computer Science & Information Systems. Læs mere om UC Irvine.

University of Otago – New Zealand

anerkendte universiteter study abroad

University of Otago er New Zealands ældste universitet og har eksisteret siden 1869. Det er helt sikkert også et af de smukkeste universiteter. Discipliner som University of Otago er bedst til i verden ifølge QS World University Rankings by Subject 2017 er: Sports-Related Subjects (nr. 7), Anatomy & Physiology (nr. 24), Dentistry (nr. 29), Archaeology (nr. 40), Development Studies (nr. 44) og Life Sciences & Medicine (nr. 66). Studysea hjælper dig med ansøgningen til study abroad, summer school eller en hel universitetsuddannelse. Læs mere om University of Otago.

Bond University – Australien

bond university study abroad australien
Bond University ligger ved Australiens Gold Coast syd for Brisbane. Bond er det første private universitet i Australien og blev etableret i 1987. Som et mindre universitet finder du ikke Bond i toppen på de traditionelle ranglister, men Bond er derimod rangeret i verdens top 20 på Times Higher Education’s liste for World’s Best Small Universities 2017. På Bond University kan vi hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse samt study abroad. Holder du sabbatår efter gymnasiet, har vi endvidere mulighed for at hjælpe dig ind på et semesterophold hvor du kan sammensætte dit eget studieprogram. Læs mere om Bond University.

Hanyang University – Sydkorea

Vil du studere i Asien på et top rangeret forksningsuniversitet, kan vi hjælpe dig med at søge ind på Hanyang University. Hanyang University ligger i Sydkoreas hovedstad Seoul og blev etableret i 1939. Hanyang rangerer ifølge QS World University Rankings by Subject 2017 i verdens top 100 inden for følgende fagområder: Civil & Structural Engineering, Electrical & Electronic Engineering, Mechanical Engineering, Sports-Related Subjects, Chemistry, Modern Languages, Architecture, Material Sciences, Social Policy & Administration og Engineering & Technology. Studysea kan hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende eller summer school. Læs mere om Hanyang University.

Autonomous University of Barcelona (UAB) – Spanien

Vil du studere på et højt fagligt niveau inden for Europas grænser og har du haft spansk på skoleskemaet, kan vi hjælpe dig med at søge et study abroad studieophold på bachelorniveau på Autonomous University of Barcelona. UAB rangerer som verdens nr. 12 ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste som omfatter universiteter som har eksisteret i under 50 år. Selvom universitetet også underviser på engelsk, er det anbefalet at man kan spansk. Læs mere om UAB.

Macquarie University – Australien

Macquarie University i Sydney er et af Australiens førende universiteter. Macquarie rangerer ifølge QS World University Rankings by Subject 2017 i verdens top 100 inden for disse 11 fagområder: Linguistics, Geography, Education & Training, Philosophy, Communication & Media Studies, Accounting & Finance, Earth & Marine Sciences, Psychology, Development Studies, Arts & Humanities og English Language & Literature. Vil du studere på Macquarie University kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse eller study abroad (studieophold) på bachelor- eller kandidatniveau. Studerende som har gennemført gymnasiet, men endnu ikke er optaget på en videregående uddannelse, kan også studere et eller to semestre under sabbatår. Læs mere om Macquarie University.

University of Wollongong – Australien

University of Wollongong ligger i den hyggelige kystby Wollongong i New South Wales. Vil du læse på et anerkendt moderne universitet er UOW et godt valg. Ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste er UOW rangeret som nr. 17 i verden blandt unge universiteter. Universitetet er især anerkendt inden for Mineral & Mining Engineering. Studysea kan hjælpe med study abroad og hel uddannelse. Læs mere om University of Wollongong. Vil du hellere studere i Dubai, kan du læse mere om University of Wollongong in Dubai.

Oregon State University – USA

Oregon State University ligger i studiebyen Corvallis i den amerikanske delstat Oregon. Oregon State University har en grøn profil med fokus på miljø og bæredygtig udvikling. OSU rangerer, ifølge QS World University Rankings by Subject 2017, i verdens top 100 inden for følgende tre fagområder: Agriculture & Forestry (nr. 13), Earth and Marine Sciences (41) og Environmental Studies (nr. 51-100). Lyder Oregon State University som dit universitet, kan vi hjælpe dig med at søge ind på study abroad på bachelorniveau eller hel uddannelse på bachelor- og kandidatniveau. Læs mere om Oregon State University.

Få gratis hjælp og vejledning hos Studysea

Vidste du at 98% af de studerende som søger ind på et af vores samarbejdsuniversiteter via Studysea bliver optaget? Den er god nok. Krydr dit CV og kickstart din internationale karriere. Kontakt Studysea i dag, så hjælper vi dig ud i verden i 2018.