fbpx

Jura og Politik

laes jura og politik i udlandet fag uddannelse study abroad universitet

Hvorfor skal du læse jura og politik i udlandet?

Uddannelsens indhold

Læser du jura og politik vil du lære om både nationale og internationale retsforhold og retsvidenskab generelt. Du lærer hvordan love bliver til og hvordan de bruges i samfundet. Derudover lærer du at fortolke love, fremføre beviser og argumentere for din sag. Nogle af de fagområder du undervises i kan bl.a. være formueret, forfatningsret, forvaltningsret og strafferet.

Læs i udlandet

Idet jura og politik berører internationale forhold, vil det give mening at læse relevante fag i udlandet, som en del af din danske uddannelse. Ønsker man en international karriere inden for jura og politik er det også en fordel at læse i udlandet. Du opnår et internationalt perspektiv og en forståelse, som styrker dine kompetencer. Du vil oveni drømmestudiet få en oplevelse for livet!

Beslægtede uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som beskæftiger sig med fag inden for jura og politik. Nedenfor er et par eksempler:

Erhvervsjura

Statskundskab

Offentlig ledelse

Kriminologi

Internationale relationer

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i jura og politik i udlandet, kan du vælge at gå ud på det danske eller internationale arbejdsmarked efter endt uddannelse. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i et lignende fagområde.

 

 

 

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) i jura og politik i udlandet, får du et stærkt CV, som giver dig gode muligheder for at søge job i Danmark eller internationalt. Ønsker du at arbejde i udlandet, kan du skabe et netværk, som måske kan øge dine internationale karrieremuligheder.

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din jura og politik uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution. Vær opmærksom på at der gælder særlige regler hvis du ønsker at arbejde som advokat i Danmark med en udenlandsk uddannelse. Der er endvidere forskel på om uddannelsen er fra et EU eller ikke-EU land. Læs mere på Advokat Samfundets hjemmeside.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse i jura og poltik kan du skabe en karriere inden for juridisk arbejde, organisatorisk arbejde, udvikling og rådgivning, forskning og universitetsundervisning. Du kan dømme diverse nationale eller internationale retsager, arbejde som advokat eller jurist i organisationer, underviser eller forsker på et universitet. Har du læst jura og politik .i udlandet, får du ikke kun mulighed for at arbejde i Danmark, men også i resten af verden.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse jura og politik i udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.