fbpx

Søg ind på et af verdens bedste universiteter med hjælp fra Studysea

newcastle university campus england

Søg ind på et af verdens bedste universiteter med hjælp fra Studysea

Er du ambitiøs og vil du studere sammen med andre ambitiøse studerende? Vil du undervises af de bedste professorer? Vil du skabe et internationalt og ressourcestærkt netværk? Studysea samarbejder med nogle af verdens bedste universiteter rundt omkring i verden. Du kan her læse om 16 højt rangerede universiteter som Studysea kan hjælpe dig ind på.

 

USA

University of California, Berkeley

University of California Berkeley

UC Berkeley er et af verdens bedste offentlige universitet og figurerer i toppen på samtlige ranglister. U.S News & World Report’s Best Global Universities Rankings rangerer UC Berkeley som verdens 4. bedste universitet. UC Berkeley ligger i Californiens San Francisco Bay Area. På UC Berkeley kan vi hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende i 1-2 semestre. Her kan du bl.a. læse fag på Berkeley’s Haas School of Business som betragtes som en af verdens bedste business schools. Berkeley er en af de bedste inden for fagene statistik (nr.2) og økonomi (nr. 3) ifølge Shanghai Ranking’s Global Ranking of Academic Subjects 2018. Derudover er universitetet også et af de bedste inden for finans, jura og sociologi. Udover study abroad, kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge et graduate certifikat som typisk er for studerende eller professionelle som allerede har gennemført en bacheloruddannelse. Læs mere om UC Berkeley.

University of California, Los Angeles (UCLA)

University of California Los Angeles er et amerikansk offentligt universitet som eksisterer på flere ranglister. På både Times Higher Education 2019, U.S News best global og CWUR 2019 World University Rankings rangerer UCLA i top 20 af verdens bedste universiteter. Derudover ligger universitetet i top 100 inden for følgende fagområder: Sociology, Business administration, Communication, Pharmacy & Pharmaceutical Sciences og Political Sciences. På UCLA kan du læse fag på bachelorniveau som study abroad studerende eller forskellige certifikater. Læs mere om University California, Los Angeles.

University of California, San Diego

University of California San Diego er et af USA’s førende offentlige research universiteter. Ifølge U.S News & World Report og Center for World University Rankings rangerer universitetet i top 20 over verdens bedste universiteter (2018-19). Derudover udmærker de sig på fagområder som: Mechanical Engineering, Pharmacy & Pharmaceutical Science, Political Science og Environmental Science & Engineering. I San Diego er der solskin næsten alle dage på året og beliggenheden byder på mange spændende fritidsmuligheder lokalt og i resten af Californien. Læs mere om University of California, San Diego.

University of California, Irvine

university of california irvine usa

UC Irvine blev etableret i 1965 og rangerer på top 100 i verden på Times Higher Education 2019. UC Irvine ligger i Orange County tæt på populære surfer strande som Newport Beach og Huntington Beach. På UC Irvine kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende og de såkaldte Accelerated Certificate Programs som kan kombineres med praktik og give adgang til et års arbejdstilladelse (under OPT-ordningen). Fagområder som UCI især er anerkendt for og rangerer i verdens top 100 inden for er ifølge QS: Environmental Studies, Sociology, Psychology, Communication & Media Studies, Anthropology, Earth & Marine Sciences, English Language & Literature og Computer Science & Information Systems. Læs mere om UC Irvine.

Oregon State University

Oregon State University ligger i studiebyen Corvallis i den amerikanske delstat Oregon. Oregon State University har en grøn profil med fokus på miljø og bæredygtig udvikling. OSU rangerer, ifølge QS World University Rankings by Subject 2019, i verdens top 100 inden for følgende tre fagområder: Agriculture & Forestry (nr. 23), Earth and Marine Sciences (nr. 37) og Environmental Studies (nr. 51-100). Lyder Oregon State University som dit universitet, kan vi hjælpe dig med at søge ind på study abroad på bachelorniveau eller hel uddannelse på bachelor- og kandidatniveau. Læs mere om Oregon State University.

 

Australien og New Zealand

Monash University

monash university melbourne study abroad udveksling

Monash University er Australiens største universitet og ligger i den populære storby Melbourne. Ifølge QS World University Rankings 2019 er Monash nummer 59 i verden og derudover udmærker de sig indenfor forskellige fagområder som: Pharmacy & Pharmacology (nr.3), Nursing (nr.17), Education & Training (nr.16), Performing Arts (nr.16), Accounting & Finance (nr.33),  Anatomy & Physiology (nr.20), Law & Legal Studies (nr.31), Chemical Engineering (nr.29),  Development Studies, Civil & Structural Engineering (nr.30),  Life Sciences & Medicine (nr.34),  Medicine (nr.32),  Social Science & Management (nr.32),  Sociology (nr.33), Philosophy (nr.30) og Business & Management (nr.36). På Monash kan vi hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende eller på en hel uddannelse. Du kan også læse på Monash University i Malaysia. Læs mere om Monash University.

Bond University

Bond University ligger ved Australiens Gold Coast syd for Brisbane. Bond er det første private universitet i Australien og blev etableret i 1987. Som et mindre universitet finder du ikke Bond i toppen på de traditionelle ranglister, men Bond er derimod rangeret i verdens top 20 på Times Higher Education’s liste for World’s Best Small Universities 2018. På Bond University kan vi hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse samt study abroad. Holder du sabbatår efter gymnasiet, har vi endvidere mulighed for at hjælpe dig ind på et semesterophold hvor du kan sammensætte dit eget studieprogram. Læs mere om Bond University.

Macquarie University

macquarie university sydney study abroad

Macquarie University i Sydney er et af Australiens førende universiteter. Macquarie rangerer ifølge QS World University Rankings by Subject 2019 i verdens top 100 inden for disse 11 fagområder: Linguistics, Geography, Education & Training, Philosophy, Communication & Media Studies, Accounting & Finance, Earth & Marine Sciences, Psychology, Development Studies, Arts & Humanities og English Language & Literature. Vil du studere på Macquarie University kan vi bl.a. hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse eller study abroad (studieophold) på bachelor- eller kandidatniveau. Studerende som har gennemført gymnasiet, men endnu ikke er optaget på en videregående uddannelse, kan også studere et eller to semestre under sabbatår. Læs mere om Macquarie University.

University of Wollongong

University of Wollongong ligger i den hyggelige kystby Wollongong i New South Wales. Vil du læse på et anerkendt moderne universitet er UOW et godt valg. Ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste er UOW rangeret som nr. 17 i verden blandt unge universiteter. Universitetet er især anerkendt inden for Mineral & Mining Engineering. Studysea kan hjælpe med study abroad og hel uddannelse. Læs mere om University of Wollongong. Vil du hellere studere i Dubai, kan du læse mere om University of Wollongong in Dubai.

University of Tasmania

University of Tasmania – UTAS – ligger i blandt verdens top 2% af universiteter ifølge Academic Ranking of World Universities 2018. UTAS er et af Australiens ældste universiteter etableret i 1890, og har i dag 5 campusser. UTAS er det universitet, som har modtaget flest priser af Australian Awards for University Teaching for deres undervisning i Australien (2015). Universitetet er specielt anerkendt for uddannelserne; Zoology, Geography, Environmental Sciences, Marine and Antarctic science, Law, Aboriginal studies og Journalism and Media. Oplev det autentiske øliv i Tasmanien, som study abroad studerende eller som hel uddannelsessøgende. Vi kan hjælpe dig ind på uddannelser på bachelor og kandidatniveau. Læs mere om UTAS.

University of Otago

University of Otago er New Zealands ældste universitet og har eksisteret siden 1869. Det er helt sikkert også et af de smukkeste universiteter. Discipliner som University of Otago er bedst til i verden ifølge QS World University Rankings by Subject 2019 er: Sports-Related Subjects (nr. 20), Anatomy & Physiology (nr. 51-100), Dentistry (nr. 34), Archaeology (nr. 51-100), Development Studies (nr. 51-100) og Life Sciences & Medicine (nr. 94). Studysea hjælper dig med ansøgningen til study abroad, summer school eller en hel universitetsuddannelse. Læs mere om University of Otago.

 

Europa

Autonomous University of Barcelona (UAB)

autonomous university of barcelona spanien

Vil du studere på et højt fagligt niveau inden for Europas grænser, kan vi hjælpe dig med at søge et study abroad studieophold på bachelorniveau på Autonomous University of Barcelona. UAB rangerer som verdens nr. 13 ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste som omfatter universiteter som har eksisteret i under 50 år. Læs mere om UAB.

Newcastle University

Det offentlige Newcastle University, som er anerkendt for forskning og undervisning i topklasse, er et af de førende universiteter i Storbritannien og er blandt verdens top 100 internationale universiteter ifølge Times Higher Education World University Rankings. Universitetet har 25 discipliner rangeret i Storbritanniens top 20 (The Times and The Sunday Times Good University Guide 2018). Disse discipliner inkluderer bl.a. Architecture, Business Studies, Geography and Environmental Science, Dentistry, Medicine og Linguistics. Vil du læse business, så er Newcastle også et godt valg, da universitetet rangerer blandt verdens top 1% Business Schools. Er du interesseret i at læse i den populære studieby Newcastle, så kan Studysea hjælpe dig med at søge ind på en hel uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du kan læse i både Newcastle eller London. Læs mere om Newcastle University.

 

Asien

Hanyang University

hanyang university seoul sydkorea

Vil du studere i Asien på et top rangeret forksningsuniversitet, kan vi hjælpe dig med at søge ind på Hanyang University. Hanyang University ligger i Sydkoreas hovedstad Seoul og blev etableret i 1939. Blandt Sydkorea’s universiteter rangerer Hanyang som nr. 7. Hanyang rangerer også ifølge QS World University Rankings by Subject 2019 i verdens top 100 inden for følgende fagområder: Civil & Structural Engineering, Electrical & Electronic Engineering, Mechanical Engineering, Sports-Related Subjects, Chemistry, Modern Languages, Architecture, Material Sciences, Social Policy & Administration og Engineering & Technology. Studysea kan hjælpe dig med at søge ind som study abroad studerende, en hel uddannelse eller summer school. Læs mere om Hanyang University.

Curtin University Singapore

Vil du læse på et ungt og moderne universitet er Curtin University også et godt valg. Ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste er Curtin University rangeret som nr. 20 i verden blandt unge universiteter. Curtin Singapore er en branch campus under det anerkendte Curtin University som er et australsk universitet. Undervisningen og uddannelserne er af sammen kvalitet på alle Curtins campusser. Kunne du tænke dig at læse på et anerkendt universitet i en af verdens mest multikulturelle metropoler hvor den daglige tale foregår på engelsk? Så kan Studysea hjælpe dig med at søge ind på study abroad eller en hel uddannelse på både bachelor og kandidatniveau. Læs mere om Curtin University Singapore.

RMIT University

RMIT Vietnam er en underafdeling af australske Royal Melbourne Institute of Technology, bedre kendt som RMIT. Universitetet åbnede i 2001 og har i dag omkring 6000 studerende og undervisere fordelt over afdelinger i både Ho Chi Minh City og Hanoi. Det unge universitet rangerer i QS World University Ranking’s Top 50 Under 50 rangliste som nr. 21. Hvis du er særligt interesseret i kunst og design, arkitektur og kommunkations og medier, så skal du læse her. RMIT er nemlig, ifølge QS World University Ranking by Subject 2019, førende inden for fagene Art & Design (nr. 12), Library & Management (nr. 25), Architecture (nr. 22) og Communication and Media (nr. 37). Vil du læse business, er RMIT også et oplagt valg. Vietnam har de sidste mange år oplevet stærk økonomisk vækst, men leveomkostningerne er alligevel så lave, at din SU kan række langt. Du kan vælge at læse i landets største by Ho Chi Minh City eller hovedstad Hanoi. Studysea kan hjælpe dig ind på hele uddannelser eller study abraod på bachelor og kandidatniveau. Læs mere om RMIT Vietnam.

 

Få gratis hjælp og vejledning hos Studysea

Vidste du at 98% af de studerende som søger ind på et af vores samarbejdsuniversiteter via Studysea bliver optaget? Den er god nok. Krydr dit CV og kickstart din internationale karriere. Kontakt Studysea i dag, så hjælper vi dig ud i verden.