fbpx

Læs en Kandidat (Master) i International Relations i udlandet

Med alt det der foregår i verden lige nu, er der virkelig brug for folk der forstår internationale relationer. Kunne du tænke dig at læse en kandidat med fokus på internationale relationer, giver det mening at studere uddannelsen i udlandet. Læs mere om nogle af de masteruddannelser og universiteter som Studysea kan hjælpe dig til.

Få hjælp til ansøgningen og gratis studievejledning via Studysea.

Gode grunde til at læse master i international relations i udlandet

✓ International relations handler, som titlen antyder, om internationale relationer og giver derfor mening at læse i udlandet

 

✓ Du kan kun læse uddannelsen i udlandet (i Danmark er det en specialisering under anden uddannelse)

 

✓ Du kan læse på et universitet som er blandt verdens bedste i international relations

 

✓ Du kan få udlandsstipendium med fra staten til at betale hele eller dele af studieafgiften i udlandet

 

✓ Du kan optages uden at have en relevant bachelor

 

✓ Søger du ind på uddannelsen via Studysea får du gratis personlig vejledning og hjælp igennem processen med alt fra ansøgning, SU, udlandsstipendium, legatsøgning, forsikring, bolig, visum m.m.

Dine fordele via Studysea

Uddannelse i internationale relations

Uddannelsen giver dig viden om internationale relationer i et tværfagligt perspektiv med fokus på bl.a. bæredygtighed, konflikter, politik og samfund. Da du ikke kan læse uddannelsen i Danmark og da uddannelse af natur har en international profil, søger mange muligheden for at tage uddannelsen i udlandet.

Hvad kan jeg blive?

En masteruddannelse i international relations kan lede dig til en bred vifte af jobs, som f.eks. diplomat, embedsmand eller politiker. Drømmer du om et job i en international organisation som f.eks. FN, NATO eller Røde Kors, kan det give god mening at have en uddannelse indenfor internationale relationer. En dansk organisation eller virksomhed med international profil, kan også være en mulig fremtidig arbejdsgiver. Måske drømmer du om at arbejde på en ambassade, udenrigsministeriet eller et universitet. Ja, mulighederne er mange.

Hvem kan læse en master i internationale relationer?

Vil du læse en master i internationale relationer, skal du først have gennemført en bacheloruddannelse. På nogle universiteter kræves forudgående kendskab, dvs. at du skal have læst en bachelor i f.eks. samfundsvidenskab eller statskundskab. Har du ikke det, findes der heldigvis også uddannelser hvor du kan optages med stort set hvilken som helst bachelor. Studysea har f.eks. hjulpet studerende som har læst en bacheloruddannelse i journalistik eller erhvervsøkonomi med optagelse på kandidatstudier i internationale relationer.

 

Har du ikke gennemført en bachelor endnu? Bare rolig, vi kan også hjælpe dig med bacheloruddannelser i international relations. Vil du nøjes med blot at læse et semester med fag i international relations? Det kan vi også hjælpe dig med, enten som study abroad eller f.eks. i et sabbatår. Læser du på en kandidat og har mulighed for at læse to semestre i udlandet, kan du muligvis læse en et-årig master, og derved stå med både en kandidatuddannelse fra Danmark og en master fra udlandet, uden at forlænge din studietid. Trænger du til en pause mellem din bachelor og kandidat, kunne du også her læse en master i udlandet med finansiering via statens udlandsstipendium. Ja, der er så mange muligheder og hvis du føler dig inspireret og nysgerrig på at vide mere, så vil vi så gerne vejlede og hjælpe dig, så tag endelig kontakt.

Universiteter hvor du kan læse master i international relations

Master’s Degree in International Relations i Madrid (1-årig)

Nebrija University, Madrid

Nebrija University (Universidad Nebrija) er et privat universitet i den spanske hovedstad Madrid. Masteruddannelsen i international relations er bl.a. populær da den kan læses på blot et år og ikke kræver forudgående kendskab eller relevant bacheloruddannelse. Studysea har bl.a. hjulpet studerende som har læst journalistik, ergoterapi og civilingeniør med optagelse. Uddannelsen kan følges på engelsk. Spaniens lave leveomkostninger gør også Nebrija til et SU-venligt valg. Du læser uddannelsen i Spaniens hovedstad og landets politiske center, Madrid, som i øvrigt er hjem til FN-organet UN Tourism.

 

Læs mere om uddannelsen på Nebrija’s website eller kontakt Studysea for gratis vejledning.

Master’s Degree in International Relations i Rom (2-årig)

Luiss University (Luiss Guido Carli) i Rom var, ifølge QS World University Rankings, EU’s 2. bedste og verdens 14. bedste universitet i fagområdet politics i 2023. Dette private universitet, har adskillige masteruddannelser undervist på engelsk, inkl. International Relations, Policies and Governance in Europe, og Global Management and Politics. For optagelse på international relations masteren, kræves en relevant bachelor i f.eks. samfundsvidenskab, jura eller statskundskab. Udover de utrolig smukke omgivelser på universitetets campus, bliver den italienske hovedstad din studieby. Her finder du bl.a. hovedkvarterer for adskillige FN-organer. Flere af de studerende som Studysea har hjulpet til Luiss, har fået praktik på danske ambassader. Luiss giver dig mulighed for at specialisere din uddannelse yderligere inden for internationale relationer.

 

Læs mere om uddannelsen på Luiss’ website eller kontakt Studysea for gratis vejledning.

Luiss University, Rom

Master of International Relations i Canberra (2-årig)

Australian National University, Canberra

Australian National University er et af verdens bedste universiteter. Det gælder også for uddannelser indenfor politik, hvor ANU rangerer blandt verdens 10 bedste universiteter ifølge QS World University Rankings 2023. Som et offentligt forskningsuniversitet, beliggende i Australiens hovedstad, Canberra, er du tæt på de politiske beslutninger som både vedrører Australien, men også hele Asia-Pacific regionen. En relevant bachelor er ikke et krav for optagelse, men gode karakterer må forventes. ANU og Australien er ikke billig, men med en uddannelse fra et af verdens bedste universiteter, kan investeringen være godt givet ud.

 

Læs mere om uddannelsen på ANU’s website eller kontakt Studysea for gratis vejledning.

Master in Diplomacy and Military Studies i Honolulu (1,5 år)

Hawaii Pacific University er nok ikke det første der kommer til tankerne når man overvejer at læse international relations. Uddannelsen, Master of Arts in Diplomacy and Military Studies, er heller ikke en helt traditionel uddannelse. Tværtimod, er den ganske unik og har dermed opnået stor anerkendelse både i USA og internationalt. Udover turisme, så er militæret en af de største industrier i Hawaii og det gør studiemiljøet på HPU ganske særligt da du både har studerende som har været (eller er aktive) i det amerikanske forsvar, samt amerikanske og internationale studerende som kommer fra hele verden, som har en fælles interesse i internationale relationer og især militærets rolle i samfundet. HPU og MADMS uddannelsen, har produceret prominente alumner inkl. Chief of Staff, Minister of Public Administration, Government of Slovenia, Advisor to the Minister of National Defence, Ministry of National Defence of Republic of Lithuania, for blot at nævne nogle få. Hawaii er den 50. delstat i USA og er en øgruppe beliggende midt i Stillehavet. Det tropiske klima, smukke sandstrande, betagende natur og kultur, gør Hawaii til en attraktiv studiedestination. For optagelse på uddannelsen, anbefales en bachelor hvor du har læst fag i enten historie, politik eller internationale relationer.

 

Læs mere om uddannelsen på HPU’s website eller kontakt Studysea for gratis vejledning.

Hawaii Pacific University, Honolulu