fbpx

Turisme og Event

laes turisme event hospitality management i udlandet universitet

Hvorfor skal du læse turisme og event i udlandet?

Uddannelsens indhold

Læser du turisme og event vil du lære hvordan man udvikler, planlægger og leverer serviceydelser inden for hotel og restaurationsbranchen. Uddannelserne er praktisk orienteret. Der også er teoretisk undervisning i organisation og ledelse, økonomi, kunderelationer og kultur- og samfundsforhold som påvirker branchen.

Læs i udlandet

Høst de fordele som et udlandsophold giver dig og få en bedre forståelse af kulturelle og sproglige forskelle. Det kan være en fordel for dig, som gerne vil arbejde i udlandet eller med turisme i fremtiden. Derudover kan et internationalt perspektiv give dig en anderledes tilgang til projektarbejde og problemløsning. Du vil oveni drømmestudiet få en oplevelse for livet!

Beslægtede uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som beskæftiger sig med turisme og event. Nedenfor er et par eksempler:

Hospitality

Hotel og turisme

Eventkoordinator

Sport management

Entreprenørskab

Oplevelsesøkonomi

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i turisme og event i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i turisme og event i udlandet, kan du vælge at gå ud på det danske eller internationale arbejdsmarked efter endt uddannelse. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i et lignende fagområde.

 

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) i turisme og event i udlandet, får du et stærkt CV, som giver dig gode muligheder for at søge job i Danmark eller internationalt. Ønsker du at arbejde i udlandet, kan du skabe et netværk, som kan øge dine internationale karrieremuligheder.

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din event og turisme uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse inden for turisme og event, kan du arbejde som selvstændig iværksætter eller som ansat i event-, sport og fritidsbranchen eller i kultur- og kongresvirksomheder. Du kan få jobtitler i turistbranchen eller som eventafvikler, projektleder, marketingkoordinator, konsulent eller administrator. Har du læst i udlandet, har du gode muligheder for at få en international karriere.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse turisme og event i udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.