Undervisning

laes til laerer paedagogik i udlandet universitet fag uddannelse

Hvorfor skal du læse pædagogik i udlandet?

Uddannelsens indhold

Pædagogik faget beskæftiger sig med børne-, unge- og voksenpædagogik. Du undervises i teorier og metoder, der gør dig i stand til at analysere temaer inden for opdragelse, læring, undervisning og uddannelse. Du vil bl.a. undervises i psykologi, komparativ pædagogik og globalisering, læring i kontekst og menneskers læringsprocesser.

Læs i udlandet

Hvis du læser til lærer i udlandet, kan du opnå større selvstændighed, bedre forståelse af kulturelle forskelle og mennesker generelt. Det kan være en fordel for dig, som gerne vil arbejde inden for undervisningsområdet. Derudover kan et internationalt perspektiv give dig en anderledes tilgang til udvikling og problemløsning. Du vil oveni drømmestudiet og forbedrede kompetencer få en oplevelse for livet!

Beslægtede uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som berører pædagogikkens fag. Nedenfor er et par beslægtede uddannelser du kan læse:

Audiologopædi

Uddannelsesvidenskab

Musikterapi

Psykologi

Filosofi

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i pædagogik i udlandet, kan du vælge at gå ud på det danske eller internationale arbejdsmarked efter endt uddannelse. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i et lignende fagområde.

 

 

 

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) i pædagogik i udlandet, får du et stærkt CV, som giver dig gode muligheder for at søge job i Danmark eller internationalt. Ønsker du at arbejde i udlandet, kan du skabe et netværk, som måske kan øge dine internationale karrieremuligheder.

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din pædagogiske uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse i pædagogik kan du arbejde inden for undervisningsområdet. Dine jobmuligheder vil især være inden for uddannelsesplanlægning, kompetenceudvikling, evaluering og dokumentation, personale- og organisationsudvikling. Ønsker du at undervise på et gymnasie eller universitet, skal du have læst og bestået fag på kandidatniveau, som du ønsker at undervise i. Har du læst i udlandet, har du gode muligheder for at få en international karriere.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse pædagogik udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.