fbpx

Her er de billigste universiteter til study abroad ophold

ucam billigt universitet study-abroad

Her er de billigste universiteter til study abroad ophold

Hvilke universiteter er de billigste at læse et study abroad studieophold på? Hvor kan jeg studere gratis? Disse spørgsmål får vi ofte og derfor har vi sammenfattet denne liste med de universiteter som har den laveste studieafgift. Nogle er endda så billige at du kan komme gratis afsted selv hvis du får den laveste sats i udlandsstipendium!

 

1. Hanyang University, Sydkorea

hanyang billigt universitet studieophold

Er du til K-pop og Gangnam Style, så skal du opleve Sydkoreas hovedstad Seoul. Her finder du Hanyang University som ikke blot er billigt, men også et af de førende private universiteter i Sydkorea. Hanyang er det absolut billigste Studysea partneruniversitet at læse et semester (30 ECTS) på. Faktisk er det også blandt verdens 100 bedste indenfor discipliner som eksempelvis Civil & Structural Engineering, Electrical & Electronic Engineering og Mechanical Engineering (QS). Med en studieafgift på 20.700 kroner pr. semester (for samfundsvidenskabelige fag), kan du her få studieafgiften dækket af udlandsstipendiet – også selv hvis du får den laveste sats. Ingeniør og naturvidenskabelige fag koster mere, men satsen for udlandsstipendium er også højere hvis du læser sådan en uddannelse.

2. Universidad Católica de Murcia (UCAM), Spanien

UCAM er det billigste europæiske universitet og for blot 22.400 kroner kan du opleve den smukke spanske by, Murcia, imens du læser spændende fag som f.eks. Cross-cultural communication and business behaviour eller Sport as a “glocal” product: strategic management. Du kan læse fag på både engelsk og spansk. Får du den laveste sats i udlandsstipendium skal du smide omkring en tudse selv – det er lige til at overkomme da Spanien samtidig er billigt at leve i og billigt at rejse til. Dermed måske det allerbilligste studieophold når alt regnes sammen. Er du sportsfreak, så er UCAM også et rigtig godt valg – det er nemlig kendt som sportsuniversitetet i Spanien.

3. Ajou University, Sydkorea

Ajou University er det andet sydkoreanske universitet som når vores liste. Universitetet ligger i Suwon – en forstad til hovedstaden Seoul. Suwon er en historisk by som er fuldstændig omringet af en mur! Er du til fodbold eller blot en by med et fedt studiemiljø er Suwon også et godt valg, da der udover Ajou, ligger 10 andre universiteter. Studieafgiften varierer afhængigt af fag, men er i gennemsnittet på 24.300 kroner for et semester med fag på bachelorniveau (2018).

4. London South Bank University, England

At et engelsk universitet kommer ind på femtepladsen, vil måske overraske nogen. Men den er god nok, i hvert fald hvis du skal læse fag på kandidatniveau. Et semester med kandidatfag koster blot 25.100 kroner på London South Bank University – det er billigt! Søger du ind på universitetet inden ansøgningsfristen er du også sikret en plads i en af de populære studieboliger. Så slipper du for at betale den skyhøje husleje som alle andre i London betaler. Skal du læse fag på bachelorniveau må du slippe lidt mere. Her er studieafgiften for et semester på 35.900 kroner. Det er stadig et fund til pengene!

5. HELP University, Malaysia

HELP University er et populært valg blandt danske studerende pga. beliggenheden i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur og det meget store udbud af fag. Læs f.eks. Asian Entrepreneurship & Innovation, Mobile Marketing, Islamic Bank Management og meget mere. Prisen på et semester afhænger af de fag du læser, men er i gennemsnittet 25.400 kroner. Derudover gør de særdeles lave leveomkostninger også denne tidligere britiske koloni til et af de mest økonomiske studieophold.

6. Autonomous University of Barcelona (UAB), Spanien

Spanien er et fantastisk land og Barcelona en fantastisk by. Oplev livet som studerende på Autonomous University of Barcelona som i 2018 var rangeret som verdens nr. 12 ifølge QS Top 50 Under 50 rangliste. Med en studieafgift på 26.100 kroner pr. semester er UAB det andet spanske universitet på vores liste. På UAB har du mulighed for at læse fag på engelsk, spansk eller catalansk på bachelorniveau.

7. Monash University Malaysia

Monash University er et australsk universitet hjemmehørende i Melbourne. Monash rangerer konstant blandt verdens 100 bedste universiteter. Vil du læse i eksotiske omgivelser i Sydøstasien, uden at gå på kompromis med kvaliteten, anbefaler vi dig at se nærmere på universitetets campus i Malaysia. På Monash University Malaysia finder du et relativt stort udbud af fag og et semester koster kun 30.800 kroner hvis du læser fag på bachelorniveau. Med fag på kandidatniveau koster et semester 32.100 kroner i studieafgift. Har du et karaktergennemsnit på 7 fra din nuværende uddannelse, kan Monash måske blive en del af dit study abroad eventyr.

8. Curtin University, Singapore

Vil du opleve Sydøstasiens varme klima og gode mad fra et mere civiliseret og vestligt-minded land, så er Singapore den perfekte studiedestination. Singapore byder på en fantastisk blanding af Øst og Vest og er det mest veludviklede land i regionen. Curtin Singapore er et campus under det anerkendte australske universitet Curtin University. Læser du business er Curtin et oplagt valg, da Curtin’s business school er AACSB akkrediteret og meget anerkendt i både Australien, Singapore og globalt. Study abroad studerende som optages på Curtin Singapore via Studysea får et stipendie på 15% af studieafgiften. Det betyder at et semester med fag på bachelorniveau vil koste dig 35.600 kroner. Studieåret er inddelt i tre semestre som også kaldes trimestre. Et trimester varer ca. 3 måneder og på den måde sparer du også lidt på leveomkostningerne end hvis du skulle være afsted i over 4 måneder som normalt er gældende for et typisk semester.

9. California State University Monterey Bay

Det behøver ikke at koste en bondegård at studere i USA. California State University Monterey Bay er p.t. det billigste universitet vi kan hjælpe dig til i USA. Med en studieafgift på 37.600 kroner kan du læse et semester i skønne solrige Californien ud til den smukke Monterey Bay hvor du kan se på hvaler eller afprøve dit talent for surfing. Universitetet ligger bare en times kørsel fra San Jose og Silicon Valley og to timer fra San Francisco.

Kunne du tænke dig at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at komme til udlandet på et af de mange universiteter vi samarbejder med, så tag kontakt til Studysea i dag. Vores vejledning er helt gratis.

 

 

Baggrund for denne artikel

Studieafgiften er angivet i danske kroner beregnet på den gældende valutakurs d. 9 februar 2019. Studieafgiften er baseret på hvad som svarer til et semester i Danmark af 30 ECTS point. Udover studieafgift, kan der, ved visse universiteter, være ekstra gebyrer. For at få udlandsstipendium skal du være berettiget til SU og opholdet skal være meritgivende. Undersøgelsen af studieafgifter er baseret på den senest tilgængelige info. Vi tager forbehold for fejl og mangler, prisændringer og ændringer i stipendier m.m. Se de gældende satser for udlandsstipendium til studieophold.