fbpx

England

Studér i England – besøg den lokale pub og nyd en omgang Fish’n’Chips. Læs mere om hvad du kan opleve som studerende. Her får du en kort landebeskrivelse og en oversigt over de universiteter i England som Studysea kan hjælpe dig med at søge ind på.

studiedestination england

Studér i England

England er utrolig rig på kulturarv og hver af landets ni regioner har sin helt egen spændende historie og kultur. The-brygning er i England en kunst og du kommer hverken uden om en god kop ”afternoon tea”, et besøg på den lokale pub eller en omgang Fish’n’chips.

Tæt på hjemme

England er en dejlig destination i Europa! Et land fyldt med lokale pubs, glade mennesker, skøn natur og monumenter som Buckingham Palace, Big Ben, Stonehenge og Cambridge University. England er beliggende vest for Danmark og med fly fra København kan du være fremme på blot 1-2 timer. England er et stort land i Europa, dels geografisk, indbyggermæssigt men også økonomisk. Befolkningstallet er knap 55 millioner og de 3 største og mest populære byer er London, Manchester og Birmingham. Hvis du tager på opdagelser i England, vil du opdage at landet mest består af lavland men med bjergterræn i Nordvest, dog vil du ikke finde bjerge som er over 1.000 meter. England har et relativt mildt klima præget af Atlanterhavet og den lune Golfstrøm. Vinden kommer typisk fra vestlige og sydvestlige retninger, hvilket bringer fugtigt og ustabilt vejr ind over landet som vi kender det fra Danmark.

Kunst og kultur

England er rig på historie, politik og betydningsfulde begivenheder. Ligeledes er kunsten, musikken og litteraturen en væsentlig del af det engelske land. Når det kommer til teater, har de en meget stærk tradition og har sat stort præg på opfattelsen af dramatikken i hele Europa. William Shakespeare har med sine tragedie-, romance- og komedieværker som Hamlet og Romeo & Juliet gjort London og Edinburgh til Storbritanniens største teaterbyer og udbredt engelsk kultur til resten af verden.