fbpx

Ingeniør

laes ingenoer fag uddannelse i udlandet universitet

Hvorfor skal du læse til ingeniør i udlandet?

Uddannelsens indhold

Som ingeniør vil du komme til at sætte dit præg på fremtidens løsninger inden for flere problemfelter – afhængig af din tekniske retning. Du kan blandt andet specialisere dig inden for IT, sundhed og miljø, byggeri eller business. Uddannelserne giver dig en ingeniørteknisk viden, der klæder dig på til at arbejde projektorienteret inden for dit ønskede felt.

Læs i udlandet

Du kan læse spændende ingeniøruddannelser på nogle af verdens mest anerkendte universiteter. Derudover vil du opnå helt unikke kompetencer, et internationalt perspektiv og netværk. Du kommer på jobmarkedet med et rigtig stærkt CV i bagagen og en oplevelse for livet.

Uddannelser

Du kan læse et væld af fag eller uddannelser som diplom- eller civilingeniør næsten hvor som helst i verden. Nedenfor er et par eksempler på uddannelser, du kan læse:

Forretningsudvikling

Elektronik

Bioteknologi

Bygning

Mekanik

Kemi

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske ingeniøruddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du til ingeniør i udlandet, kan du efterfølgende arbejde eller læse videre på en master eller kandidat. I nogle lande kan du få arbejdstilladelse og erhvervserfaring i det land du har studeret. Opnå unikke kompetencer og et internationalt netværk.

 

 

 

 

Hel master

Læser du en master (civilingeniør) i udlandet, vil du få et internationalt og multikulturelt perspektiv som kan styrke dine kompetencer. Du bliver både kvalificeret til arbejdsmarkedet i Danmark og i udlandet.

 

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din ingeniøruddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

På arbejdsmarkedet er der et bredt spektrum af job, der venter på dig som diplomingeniør eller civilingeniør. En ingeniøruddannelse giver dig adgang til det private og offentlige erhvervsliv i f.eks. byggeri og infrastruktur, medicin, design, produktion og teknologi. Læser du til ingeniør i udlandet, får du ikke kun mulighed for at arbejde i Danmark, men også i resten af verden.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse til ingeniør i udlandet, kan du med fordel søge via Studysea – vores hjælp er gratis!

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.