fbpx

Kommunikation og Medier

laes fag kommunikation medier i udlandet uddannelse universitet

Hvorfor skal du læse kommunikaiton og medier i udlandet?

Uddannelsens indhold

Du vil gennemgå menneskers tegn, symbolbrug og kommunikative adfærd som deres brug af medier og informationsteknologier. Du vil blive undervist i hvordan mennesker kommunikerer i forskellige sociale og kulturelle sammenhænge. Uddannelserne kombinerer det teoretiske med det praktiske.

Læs i udlandet

Vil du læse kommunikation og medier i udlandet, har du mange muligheder. Kommunikation og medier er et globalt fag, som med fordel kan læses i udlandet. Du får en oplevelse for livet og styrker samtidig dine kommunikative kompetencer, dit netværk og dine internationale fremtidsmuligheder.

Beslægtede uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som beskæftiger sig med kommunikation og medier. Nedenfor er et par eksempler:

Communication and Media Management

Marketing Communications

Languages and Applied Logistics

Journalism

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i kommunikation og medier i udlandet, kan du efterfølgende arbejde eller læse videre på en master eller kandidat. I nogle lande kan du få arbejdstilladelse og erhvervserfaring i det land du har studeret. Opnå unikke kompetencer og et internationalt netværk.

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) inden for kommunikation og medier i udlandet, vil du få et internationalt og multikulturelt perspektiv som kan styrke dine kompetencer. Du bliver både kvalificeret til arbejdsmarkedet i Danmark og i udlandet.

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din kommunikation og medier uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse i kommunikation og medier, kan du arbejde med reklame, PR og andet kommunikationsstrategisk arbejde. Derudover kan du få arbejde i IT-firmaer inden for f.eks. softwareudvikling og brugerundersøgelser eller i multimediebranchen afhængigt af dit speciale. Har du læst i udlandet, har du gode muligheder for at få en international karriere.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse kommunikation og medier i udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.