fbpx

Økonomi og Ledelse

laes fag uddannelse oekonomi ledelse i udlandet universitet

Hvorfor skal du læse økonomi og ledelse i udlandet?

Uddannelsens indhold

Uddannelsen ruster dig til at bruge de ressourcer, som sikrer et velfungerende økonomisk system. Det kan være hele samfundet (samfundsøkonomi) såvel som i enkeltvirksomheder (erhvervsøkonomi). På økonomiuddannelserne ser du typisk fag som mikro- og makroøkonomi, erhvervsøkonomi og statistik.

Læs i udlandet

Vil du læse økonomi og ledelse i udlandet, har du mange muligheder. Økonomi er et globalt fag, som med fordel kan læses i udlandet. Du får en oplevelse for livet og styrker samtidig dit netværk og dine internationale fremtidsmuligheder.

Beslægtede uddannelser

Der er mange spændende uddannelser i udlandet, som beskæftiger sig med økonomi og ledelse. Nedenfor er et par eksempler:

Økonomi

Finansiering og investering

Erhvervsøkonomi

Aktuar

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene via kvote 1. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer og et perspektiv som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i økonomi og ledelse, har du gode muligheder for at finde arbejde på det danske eller internationale arbejdsmarked. Du kan også læse videre på en master (kandidat) i f.eks. økonomi eller et lignende fagområde.

 

 

 

 

Hel master

Læser du en uddannelse på kandidat-niveau i økonomi og ledelse får du et stærkt CV. Skab et netværk, som måske kan styrke dine internationale karrieremuligheder.

 

 

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din økonomi og ledelse uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

Har du en uddannelse i økonomi og ledelse, kan du arbejde med revison, bank eller finansarbejde, forsikringsarbejde og konsultering. Har du læst i udlandet, har du gode muligheder for at få en international karriere.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse økonomi og ledelse i udlandet, kan du med fordel søge gennem Studysea – vores hjælp er gratis.

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.