fbpx

Her får du de største rabatter på studieophold i 2024

Her får du de største rabatter på studieophold i 2024

Drømmer du om at læse et semester eller en hel uddannelse i udlandet, så er der penge at spare!

Drømmen om at studere i udlandet er typisk forbundet med stor spænding og en vis økonomisk usikkerhed. Det kan være at du som studerende overvejer, hvordan du kan realisere dine internationale drømme uden at sprænge dine økonomiske rammer. Men her er den gode nyhed: Udlandsstudiet behøver ikke at tømme din bankkonto! Faktisk samarbejder Studysea med flere anerkendte universiteter, hvor du i 2024 kan opnå betydelige besparelser og endda mulighed for at studere i udlandet omkostningsfrit. Læs mere om de største rabatter i denne artikel.

 

Ved disse universiteter sparer du mest på study abroad

Study abroad minder meget om udveksling og er for dig, der ønsker at læse et semester eller to i udlandet, som en del af din uddannelse på et dansk universitet. Rabatterne gælder også for dig, som ønsker at læse på et universitet i dit sabbatår, undtagen Monash University, der ikke optager sabbatårsstuderende.

Hawaii Pacific University

Vil du læse et semester i et ægte paradis, kan du opnå store besparelser på Hawaii Pacific University (HPU). Studerende, der optages på HPU via Studysea, får nemlig automatisk et stort scholarship (stipendium), som fratrækkes studieafgiften. For bachelorsstuderende betyder det, at studieafgiften bringes ned på 7.000 USD for et semester, hvilket er en besparelse på mere end 50% af universitetets normale studieafgift. Studieafgiften for et semester på kandidatniveau vil efter fratrukket rabat være fra 8.000 USD. Læs mere om rabatten på HPU.

Berkeley College, New York

Drømmer du om at bo og studere i en vaskeægte storby, kan du via Studysea opnå rabat på studieopholdet på Berkeley College i New York. Søger du gennem Studysea, vil studieafgiften for et semester være 7.000 dollars for studerende på bachelorniveau – en besparelse på næsten $6.000 dollars i forhold til den normale studieafgift. Studieafgiften på kandidatniveau er efter opnået rabat 8.400 dollars (gælder 9 credits). Besparelserne vil give dig mere luft i budgettet til at opleve byens mange facetter, mens du studerer i verdens økonomiske centrum. Læs mere om rabatten på Berkeley College.

Monash University Australia

Kunne du tænke dig at studere i et land, hvor du kan opleve både savanne og regnskov, er Monash University i Australien måske noget for dig. Monash University er Australiens største universitet, et af verdens bedste og medlem af Group of Eight. Læser du på et universitet, der har en aftale med Monash University (gælder p.t. AU, CBS, KU, DMJX og DTU), sparer du hele 20% på studieafgiften. Find de aktuelle priser på universitetsprofilen under “økonomi”.

University of the Sunshine Coast, Australien

Skal et af dine semestre foregå under varmere himmelstrøg, kan du opnå 15% rabat på University of the Sunshine Coast (UniSC) i Australien. Dette scholarship tildeles automatisk alle internationale studerende der optages på UniSC. Selvom en engelsk sprogtest ikke nødvendigvis er påkrævet, kan du spare hele 20% hvis resultatet af din test er højere end universitetets minimumskrav. Læs mere om scholarship på UniSC.

Nebrija University, Madrid

Vil du opleve Spaniens smukke hovedstad, kan du via Studysea opnå et scholarship der svarer til 10% rabat på et af Nebrija University‘s tre study abroad programmer. Nebrija tilbyder et stort udvalg af fag undervist på engelsk (ellers spansk). Det er muligt at læse et studieophold med fag på bachelorniveau, enten som del af din uddannelse eller i dit sabbatår.

 

Disse universiteter giver rabat på hele uddannelser

Vil du læse en hel uddannelse i udlandet er det i mange lande ganske almindeligt at få en “rabat” på studieafgiften, i form af f.eks. et scholarship, bursary, award eller lignende. I nogle tilfælde kan et scholarship være betinget af f.eks. dine karakterer, hvor i verden du søger fra, dit økonomiske behov eller andet. Selvom mange universiteter tilbyder dette, har vi valgt at sætte fokus på nedenstående universiteter som automatisk tilbyder scholarship/rabat til alle som optages (evt. ud fra nogle betingelser).

Hawaii Pacific University

Er ét semester ikke nok for dig, og drømmer du om at bosætte dig i den eksotiske amerikanske ø-stat Hawaii, mens du læser en hel bacheloruddannelse, kan du spare $14.000 om året gennem et scholarship, der gives til studerende, der søger optag på Hawaii Pacific University. Læs mere om rabatten og dine muligheder.

Macquarie University, Australien

Vil du læse hele din uddannelse i storbyen Sydney mens du oplever Australien på tæt hold, kan du som europæisk studerende årligt modtage et scholarship på 10.000 australske dollars på Macquarie University. For en 3-årig bacheloruddannelse, betyder det en besparelse på mere end 140.000 kroner! Læs mere om rabatten i denne artikel.

Bond University, Australien

Er dit gennemsnit fra gymnasiet over 11, kan du læse en hel bacheloruddannelse på Bond University i Australien med 50% rabat på studieafgiften (via scholarship). Studerende, der har bestået gymnasiet med et gennemsnit over 10 kan opnå 25% rabat. Vil du læse en kandidatuddannelse (master) og har du gennemført en bacheloruddannelse med et vægtet gennemsnit på mindst 10, kan du spare 25% på studieafgiften på Bond University. Dette skaber en unik mulighed, for studerende, der har udmærket sig på deres uddannelser, for at studere i Australiens Gold Coast til favorable priser!

University of the Sunshine Coast, Australien

Ligesom ved et study abroad semester på University of the Sunshine Coast, tildeles et scholarship på 15% eller 20% også dig der vil læse en hel uddannelse på UniSC.  Læs mere om scholarship på UniSC.

 

Universiteter med lave studieafgifter

På nogle universiteter er studieafgifterne så lave, at du med statens udlandsstipendium kan finansiere hele studieafgiften til dit study abroad ophold i udlandet. Er du SU-berettiget og opfylder basale krav, kan du modtage udlandsstipendium. I 2023 er mindstesatsen for udlandsstipendium for et semester 23.000 kr. Se oversigt over de aktuelle studieafgifter på Studysea’s samarbejdsuniversiteter. 

Sydkorea

Den lave studieafgift på henholdsvis Hanyang University og Ajou University betyder, at selv studerende, der kun modtager den lave sats i statens udlandsstipendium, omkostningsfrit kan læse i Sydkorea. Leveomkostninger er samtidigt relativt lave og undervisningsniveauet højt, og dette skaber meget værdi for pengene. Under dit studie, vil du have mulighed for at opleve en spændende og anderledes kultur i både smuk natur og teknologisk avancerede storbyer.

Irland

Vil du studere i en hovedstad omkranset af smukke naturomgivelser og blandt en befolkning der er verdenskendt for gæstfrihed? I Irland, med selv den laveste sats af statens udlandsstipendium, kan du få dækket studieafgiften på Dorset College i Dublin. Oplev Irland, smuk natur og store kulturoplevelser under dit studieophold gennem Studysea. Læs mere om dine muligheder på Dorset College Dublin.

Spanien

I Spanien kan du studere for få tusinde kroner, hvis du er berettiget til den lave sats i statens udlandsstipendium. Er du berettiget til en højere sats i udlandsstipendium (f.eks. hvis du læser ingeniør, IT, kommunikation eller lign.) kan du læse omkostningsfrit på Autonomous University of Barcelona eller Universidad Católica de Murcia. Lave leveomkostninger og udgifter til flyrejse gør også Spanien til en billig og attraktiv studiedestination, og skaber rum i økonomien til at opleve Spaniens smukke områder og spændende kultur.

 

 

Der tages forbehold for fejl og mangler, sat ændringer i valutakurs og studieafgifter (tuition fees) på de ovennævnte universiteter. Udlandsstipendium kan bruges til at finansiere studieafgiften, men dækker ikke leveomkostninger eller rejsen. Du har ved study abroad og hel uddannelse mulighed for at modtage SU under dit udlandsophold, og kan desuden søge legater eller tage SU-lån, som er gode måder at få ekstra økonomisk støtte mens du er afsted. Se hvilke finansieringsmuligheder der er mulige for de forskellige typer ophold.

 

Lyder noget af ovenstående som noget for dig, så tag fat i Studysea, så hjælper vi dig godt på vej!

Vil du vide mere? Kontakt Studysea for gratis vejledning og ansøgningshjælp.