fbpx

Business og Management

laes business management-fag-uddannelse i udlandet studier universitet

Hvorfor skal du læse business og management i udlandet?

Uddannelsens indhold

En uddannelse indenfor business og management kan forberede dig til at blive leder i det private erhvervsliv. Uddannelser indenfor business og management veksler typisk mellem teoretisk og praksisnær undervisning i relevante fagområder som organisation og ledelse, virksomhedsøkonomi, marketing, erhvervsjura, strategi og mikro- og makroøkonomi.

Læs i udlandet

Business faget er ekstremt udbredt i verden som følge af den stigende globalisering. Flere af verdens førende virksomheder beskæftiger sig i dag på internationalt plan. Derfor kan det være yderst relevant at læse business og management i udlandet, hvor man allerede fra uddannelsen kan danne sig et internationalt perspektiv, opbygge et internationalt netværk og styrke sine sprogkundskaber til gavn for sin fremtidige arbejdsplads.

Beslægtede uddannelser

Du kan læse et væld af fag eller uddannelser inden for business og management næsten hvor som helst i verden. Nedenfor er et par eksempler på beslægtede uddannelser, du kan læse:

Entreprenørskab

Marketing

Erhvervsøkonomi og finans

International business

Business administration

Dine muligheder

Sabbatår

Læser du enkeltfag i udlandet, styrker du din mulighed for at blive optaget på en dansk uddannelse via kvote 2, hvis du ikke opfylder optagelseskravene. Derudover kan du også øge chancen for at blive optaget på en hel uddannelse i udlandet.

 

 

 

Study abroad / udveksling

Læser du fag i udlandet som en del af din danske uddannelse, kan du opnå helt unikke kompetencer som adskiller dig fra dine danske medstuderende. Du har også mulighed for at skabe et internationalt netværk, som du kan benytte i fremtiden, hvis du ønsker at arbejde i udlandet.

 

 

Hel bachelor

Læser du en hel bachelor i business og management i udlandet, kan du efterfølgende arbejde eller læse videre på en master eller kandidat. I nogle lande kan du få arbejdstilladelse og erhvervserfaring i det land du har studeret. Opnå unikke kompetencer og et internationalt netværk.

 

 

Hel master

Læser du en master (kandidat) inden for business og management i udlandet, vil du få et internationalt og multikulturelt perspektiv som kan styrke dine kompetencer. Du bliver både kvalificeret til arbejdsmarkedet i Danmark og i udlandet.

 

 

 

Godt at vide

Vil du læse videre i Danmark med din business og management uddannelse fra udlandet, er det den danske uddannelsesinstitution, du søger ind på, som laver en faglig vurdering af din uddannelse. Har du meritgivende fag, kan du optages på eller fritages for dele af den danske uddannelse. Det afgør den danske uddannelsesinstitution.

Karrieremuligheder

På arbejdsmarkedet er der et bredt spektrum af jobtitler til business og management uddannede. En uddannelse inden for business giver rigtig mange jobmuligheder i både det offentlige, som f.eks. konsulent- og undervisningsarbejde, men også i det private erhvervsliv i f.eks. ledelse, økonomi, indkøb, salg eller marketing i et væld af brancher. Derudover kan du vælge at blive din egen chef og starte dine egen virksomhed. Læser du business og management i udlandet, får du ikke kun mulighed for at arbejde i Danmark, men også i resten af verden, da mange business og management uddannelser er universelle.

Vidste du at over 98% af vores ansøgere bliver optaget? Er du også interesseret i at læse business og management i udlandet, kan du med fordel søge via Studysea – vores hjælp er gratis!

 

Har du spørgsmål eller er du klar til at søge ind? Kontakt Studysea for gratis hjælp og vejledning.