fbpx

Ansøgningsfrister til study abroad studieophold i 2018

ansogningsfrist studieophold forarssemester 2018

Ansøgningsfrister til study abroad studieophold i 2018

Vil du læse et semester i udlandet i 2018, giver vi dig her et overblik over ansøgningsfristerne ved Studysea’s samarbejdsuniversiteter til dig som vil afsted til sommer/efteråret.

Har du f.eks. ikke fået en udvekslingsplads via din skole, kan Studysea hjælper dig med at planlægge et selvarrangeret studieophold på et af de mange anerkendte universiteter vi samarbejder med rundt omkring i verden. Når du søger igennem os er det det udenlandske universitets frist som gælder, men du skal huske at du skal have dine fag forhåndsgodkendt af dit studienævn på din uddannelse, da dette er et krav for at få udlandsstipendium med til at finansiere studieafgiften. STudysea hjælper dig gratis igennem hele ansøgningsforløbet. Har du spørgsmål til hvordan det hele fungerer, så ring eller skriv til os eller kom forbi til et vejledningsmøde.

USA

 

Selvom mange amerikanske universiteter har løbende optagelse, anbefaler vi dig at søge mindst 3 måneder før studiestart da du også skal have tid til at søge visum.

AUSTRALIEN

 

ASIEN

 

ØVRIGE

 

FÅ HJÆLP TIL ANSØGNINGEN

Vil du søge ind på et af vores partneruniversiteter, kan vi hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Vores vejledning er helt gratis for dig som studerende. Kontakt Studysea i dag.