fbpx

Ansøgningsfrister for study abroad til vinter/forår 2022

Ansøgningsfrister for study abroad til vinter/forår 2022

Vil du tage et studieophold i udlandet i forårssemestret 2022, så giver vi dig her et overblik over ansøgningsfristerne ved Studysea’s mange samarbejdsuniversiteter verden over.

 

Vil du studere et semester på et af verdens bedste universiteter eller i en af verdens fedeste studiebyer? Vil du være 98% sikker på at få en plads? Studysea kan hjælpe dig med at planlægge et study abroad studieophold på et af de mange anerkendte universiteter vi samarbejder med. Når du søger igennem os er det det udenlandske universitets frist som gælder, men du skal huske at du skal have dine fag forhåndsgodkendt af dit danske uddannelsessted, da dette er et krav for at få udlandsstipendium med til at finansiere studieafgiften. Til trods for pandemien, er det stadig muligt at komme til mange lande som studerende. Studysea hjælper dig gratis igennem hele ansøgningsforløbet. Har du spørgsmål til hvordan det hele fungerer, så ring eller skriv til os eller book et vejledningsmøde.

Nedenstående frister gælder study abroad ophold. Søger du en hel uddannelse kan fristerne være tidligere og du bør kontakte Studysea for vejledning. Fristerne gælder også for dig som vil læse fag under dit sabbatår, men bemærk at ikke alle universiteter optager sabbatårsstuderende – tjek profilen for det enkelte universitet. 

USA

 

Selvom mange amerikanske universiteter har løbende optagelse, anbefaler vi dig at søge mindst 3 måneder før studiestart da du også skal have tid til at søge visum.

AUSTRALIEN

Det er ikke muligt at rejse ind i Australien. Vi håber det lader sig gøre igen fra 2. halvår af 2022. 

New Zealand

Det er ikke muligt at rejse ind i New Zealand. Vi håber det lader sig gøre igen fra 2. halvår af 2022. 

ASIEN

 

EUROPA

 

ØVRIGE

 

FÅ HJÆLP TIL ANSØGNINGEN

Vil du søge ind på et af vores partneruniversiteter, kan vi hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Vores vejledning er helt gratis for dig som studerende. Kontakt Studysea i dag.