fbpx

Webster University Ghana

Studér på det amerikanske Webster University Ghana i landets hovedstad Accra. Oplev en sand kultur og autenticitet. Studysea kan hjælpe dig med study abroad og hel uddannelse på bachelor- og kandidatniveau.

20

Studerende pr. hold

2014

Etableret

150

Nationaliteter

Studysea kan gratis vejlede og hjælpe dig med ansøgningen

Studiemuligheder på Webster University Ghana

Webster University Ghana lukker desværre ved udgangen af 2023

 

Hel bacheloruddannelse

Hel masteruddannelse (kandidat)

 

Study abroad på bachelorniveau

Study abroad på kandidatniveau

 

Sabbatår med universitetsstudier

Webster University Ghana

 

Webster University Ghana er et af Webster University’s internationale campusser og har eksisteret siden 2014. Webster University er et amerikansk universitet med hovedcampus i St. Louis, Missouri. Universitetet har campusser i Schweiz, Østrig, Holland, Ghana, Thailand, Kina og Grækenland. Hvert år ankommer studerende fra hele verden til Ghana campus for at opleve den kulturelle mangfoldighed og det internationale miljø. De små holdstørrelser gør det muligt at sparre med undervisere og medstuderende så du får det meste ud af undervisningen. Undervisningen perspektiverer til den globale verden og har en praktisk tilgang til læring. Alt sammen til gavn for personlig såvel som faglig udvikling. Alle uddannelser er akkrediteret af National Accreditation Board (NAB) og den amerikanske Higher Learning Commission (HLC) så du er sikret kvalitetsundervisning. Undervisningen foregår på engelsk og du studerer med amerikanere, lokale og andre internationale studerende.

 

Studiemiljø

 

Webster University Ghana ligger i et af de mest eftertragtede beboelsesområder i Accra. I nærheden finder du bl.a. Accra Mall, restauranter, caféer og andre populære steder hvor der nogle aftener er dans og live musik. Området er i rivende udvikling og huser mange expats.
Ghana byder på utraditionelle kulturoplevelser med en utrolig imødekommenhed og gæstfrihed. Klimaet i Ghana er tropisk og du vil sjældent opleve temperaturer under 20 grader. Udover storbylivet kan du opleve eventyrlig safari, den afbalancerede og rolige stemning langs strandene. Tag også på vandring i junglen eller besøg Ghanas højeste bjerg, Mount Afadjato som grænser op til Togo.

Studiemuligheder på Webster University Ghana

 

På Webster University Ghana kan du læse som study-abroad studerende i op til 2 semestre eller tage en hel bachelor- eller kandidatuddannelse. Som dansk studerende kan du følge spændende fag og uddannelser inden for bl.a. disse fagområder:

 

 • Advertising and Marketing Communications
 • Animation
 • Business Administration
 • Computer Science
 • Human Resources
 • International Business
 • International Relations
 • Media Communications
 • Management
 • Marketing
 • Psychology

Study abroad (studieophold)

Hvordan finder jeg fag?

Er du study abroad studerende, kan finde frem til de fag der udbydes på universitetet i de forskellige studieperioder i denne course schedule søgefunktion. Bemærk at de fleste fag udbydes i terms. Et semester er opdelt i to terms. Er skemaet for det semester eller term du søger ind på endnu ikke offentliggjort, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i skemaet for samme semester/term forrige år, da det er mest sandsynligt at de samme fag vil blive udbudt. Altså hvis du skal afsted i forårssemestret 2023, bør du tage udgangspunkt i senest tilgængelige skema for et forårssemester. Husk at vælge MGHA Ghana under campus samt undergraduate hvis du søger fag på bachelorniveau eller graduate hvis du søger fag på kandidatniveau.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau og på kandidatniveau. Har du brug for detaljerede fagbekskrivelser, bedes du sende fagkode og fagtitel til Studysea, så rekvirerer vi dem fra universitetet. Bemærk at der i de detaljerede fagbeskrivelser (coursa syllabus) ikke altid står hvor mange antal credit faget er og du skal derfor ofte alligevel henvise til Webster University’s Academic Catalog når du overfor dit studienævn skal dokumentere dette.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6).

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

 

Fag på kandidatniveau starter med tallet 5 for første år og 6 for andet år.

 

Hvor mange fag skal jeg læse?

12-15 credits på Webster University Ghana svarer som regel til 30 ECTS på bachelorniveau, og på kandidatniveau er det 9-12 credits, men husk det er din danske uddannelsesinstitution som afgør hvor mange fag du skal følge for at få merit. De fleste fag på Webster University Ghana giver 3 credits. Webster University Ghana er, ligesom Webster University’s hovedcampus i St. Louis, akkrediteret under Higher Learning Commission i USA. Læs HLC’s definition af en credit hour som også er gengivet i Webster’s katalog.

Sabbatår

Hvordan finder jeg fag?

Er du sabbatårs studerende, kan finde frem til de fag der udbydes på universitetet i de forskellige studieperioder i denne course schedule søgefunktion. Er skemaet for det semester du søger ind på endnu ikke offentliggjort, anbefaler vi at du tager udgangspunkt i skemaet for samme semester forrige år, da det er mest sandsynligt at de samme fag vil blive udbudt. Altså hvis du skal afsted i forårssemestret 2023, bør du tage udgangspunkt i senest tilgængelige skema for et forårssemester. Husk at vælge MGHA Ghana under campus.

 

Hvor finder jeg fagbeskrivelserne?

Du kan finde de korte fagbeskrivelser i Webster’s Academic Catalog. Se fagbeskrivelser på bachelorniveau. Har du brug for detaljerede fagbekskrivelser, bedes du sende fagkode og fagtitel til Studysea, så rekvirerer vi dem fra universitetet. Bemærk at der i de detaljerede fagbeskrivelser (coursa syllabus) ikke altid står hvor mange antal credit faget er og du skal derfor ofte alligevel henvise til Webster University’s Academic Catalog når du overfor dit studienævn skal dokumentere dette.

 

Hvad betyder fagkoderne?

Fagkoderne viser hvilket studieområde fagene tilhører og hvilket år faget bliver undervist på uddannelsen.

Den første række bogstaver er en forkortelse af det studieområde faget ligger indenfor, eksempelvis Management (MNGT).

Yderligere viser første tal i talrækken, hvilket år på uddannelsen faget er på. Hvis tallet er 1, vil det være på 1. år (semester 1 og 2) og er det på 3 vil det derimod være på 3. år (semester 5 og 6). Som sabbatårs studerende, med en gymnasial uddannelse i bagagen, anbefales du at søge fag på intro niveau, dvs. fag som undervises på første eller andet år og starter med 1-tal eller 2-tal i fagkoden. Det er i sidste ende op til universitetet hvilke fag de godkender dig til.

 

Eksempelvis: MNGT2100 – (Management, 2.år – 3. og 4. semester)

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hel uddannelse på kandidatniveau

Studieperioder

 

Der er studiestart flere gange om året.

 

Semester start

 • Spring semester: januar – maj
 • Summer term: maj – juli
 • Fall semester: august – december

 

Termin start

 • Spring 1: januar – marts
 • Spring 2: marts – maj
 • Summer: maj – juli
 • Fall 1: august – oktober
 • Fall 2: oktober – december

 

Studerende kan følge et akademisk år, semester, 8-ugers termin eller sommer termin. Fag på bachelorniveau undervises generelt i 8-ugers format og nogle fag på et helt semester.

 

Studiekalender

 

Se vigtige datoer for fremtidige studieår.

Studieafgiften (tuition) på Webster University Ghana

 

Som dansk studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Læs mere under fanebladene forneden.

 

Få overblik over økonomien

 

Vi sender dig gerne en budgetskabelon. Skabelonen kan give dig et overblik over eventuelle indtægter og de udgifter du kan forvente igennem dit uddannelsesforløb. Når du har udarbejdet et budget, kan du vedlægge det i dine legatansøgninger. Kontakt os for en budgetskabelon.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er et ansøgningsgebyr på 30-50 amerikanske dollars (USD) hvis man vil søge ind på en hel uddannelse. Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad ansøgninger via Studysea.

Study abroad (studieophold)

Hvad koster et semester study abroad?

Som study-abroad studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2022/23 er:

 

 • 5.072,50 amerikanske dollars for fag på bachelorniveau (studieafgiften dækker 4-6 fag)
 • 4.680 amerikanske dollars for fag på kandidatniveau (studieafgiften dækker 3 fag)

 

Se senest opdaterede priser på Webster University Ghana’s hjemmeside.

Sabbatår

Hvad koster et semester som sabbatårs studerende?

Som sabbatårs studerende opkræves du studieafgift ved universitetet. Studieafgiften pr. semester i 2022/23 er:

 

 • 5.072,50 amerikanske dollars for fag på bachelorniveau (studieafgiften dækker 4-6 fag)

 

Se senest opdaterede priser på Webster University Ghana’s hjemmeside.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Hvad koster en hel bacheloruddannelse?

Se senest opdaterede studieafgift for hele uddannelser på universitetets hjemmeside. Vælg fanen “undergraduate” for uddannelse på bachelorniveau.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Hvad koster en hel kandidatuddannelse?

Se senest opdaterede studieafgift for hele uddannelser på universitetets hjemmeside. Vælg fanen “graduate” for uddannelser på kandidatniveau.

Universitetets studieboliger

 

Webster University Ghana tilbyder moderne studieboliger med flere forskellige typer værelser, du kan vælge mellem. Der er mange faciliteter du kan nyde godt af som kabel-TV, Wi-Fi, vaskeri og gratis rengøring. Læs mere om studieboligerne på Webster Ghana.

Study abroad (studieophold)

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som study abroad studerende på Webster University Ghana, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • have gennemført en bacheloruddannelse hvis du søger fag på kandidatniveau
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Bemærk at study abroad studerende fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra gymnasiet.

Sabbatår

Optagelseskrav

 

For at blive optaget som sabbatårs studerende på Webster University Ghana, skal du opfylde følgende:

 

 • have gennemført og bestået en gymnasial uddannelse eller tilsvarende
 • opfylde kravene til de fag du søger ind på
 • opfylde engelskkravene*

 

Bemærk at sabbatårs studerende fra Danmark som søger ind via Studysea er fritaget for engelsk sprogtest såfremt du har mindst 7 i engelsk fra gymnasiet.

Hel uddannelse på bachelorniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Hel uddannelse på kandidatniveau

Optagelseskrav

 

Optagelseskrav for hele uddannelser afhænger af den uddannelse du søger ind på. Kontakt Studysea for mere information.

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Webster University Ghana, kan du muligvis søge en udvekslingsplads.

 

Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne normalt tildeles studerende med de højeste karakterer.

 

Opfylder du ikke kravene til udveksling, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Ghana egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad.

Study abroad (studieophold)

Hvordan søger jeg ind på Webster University Ghana?

 

For at søge ind som study abroad studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskema (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din nuværende uddannelse
 • Resultat af engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Et anbefalingsbrev
 • Personal statement (essay på 300 ord)
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for study abroad hvis du søger ind via Studysea.

 

Ansøgningsfrister

 

 • Spring semester : 30. september (året før studiestart)
 • Summer semester: 28. februar
 • Fall semester: 1. 30. marts

Sabbatår

Hvordan søger jeg ind på Webster University Ghana?

 

For at søge ind som sabbatårs studerende ved universitetet, skal du udfylde ansøgningsskemaet og sende det til Studysea sammen med dokumenterne forneden:

 

 • Ansøgningsskema (rekvireres hos Studysea)
 • Verificeret kopi af karakterudskrift på engelsk fra din gymnasiale uddannelse
 • Resultat af engelsk sprogtest
 • Kopi af dit pas i god kvalitet
 • Et anbefalingsbrev
 • Personal statement (essay på 300 ord)
 • Guide som forklarer karakterskalaen der bliver brugt på din uddannelsesinstitution
 • Udfyldt og underskrevet persondata samtykke til studier formular

 

Ansøgning og supplerende dokumenter sendes til Studysea.

 

Ansøgningsgebyr

 

Der er intet ansøgningsgebyr for sabbatårs studerende hvis du søger ind via Studysea.

 

Ansøgningsfrister

 

 • Spring semester : 30. september (året før studiestart)
 • Summer semester: 28. februar
 • Fall semester: 1. 30. marts

Hel uddannelse på bachelorniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University Ghana kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på

Hel uddannelse på kandidatniveau

For mere information og hjælp til ansøgningen

 

Er du interesseret i at søge ind på Webster University Ghana kan Studysea vejlede dig gratis. Tag kontakt til vores studievejledning i dag, så hjælper vi dig på

Udveksling

Udvekslingsaftaler i Danmark

Har dit uddannelsessted en udvekslingsaftale med Webster University Ghana, kan du muligvis søge en udvekslingsplads. Vær opmærksom på at antallet af udvekslingspladser er begrænset og at udvekslingspladserne typisk tildeles studerende med de højeste karakterer. Bliver du ikke tildelt en udvekslingsplads, kan du stadig søge study abroad via Studysea. Ved study abroad, er det Webster University Ghana’s egne adgangskrav som gælder. Ansøgere som opfylder disse, vil normalt blive optaget, da der ikke er begrænsning på antallet af studiepladser.

 

Se sektionen for study abroad. Vil du søge en udvekslingsplads skal du søge igennem dit uddannelsessted.