fbpx

Ansøgningsfrister til study abroad ophold i foråret 2020

study abroad universiteter studieophold frister

Ansøgningsfrister til study abroad ophold i foråret 2020

Vil du på study abroad ophold i udlandet i foråret 2020, så giver vi dig her et overblik over ansøgningsfristerne ved Studysea’s mange samarbejdsuniversiteter verden over.

 

Vil du læse et semester i en af verdens fedeste studiebyer eller på et af verdens bedste universiteter? Vil du være 98% sikker på at få en plads? Studysea kan hjælpe dig med at planlægge et study abroad studieophold på et af de mange anerkendte universiteter vi samarbejder med rundt omkring i verden. Når du søger igennem os er det det udenlandske universitets frist som gælder, men du skal huske at du skal have dine fag forhåndsgodkendt af dit studienævn på din uddannelse, da dette er et krav for at få udlandsstipendium med til at finansiere studieafgiften. Til trods for de udenlandske universiteters frister, er det altid en god idé at søge tidligt, gerne 4-5 måneder før studiestart. Studysea hjælper dig gratis igennem hele ansøgningsforløbet. Har du spørgsmål til hvordan det hele fungerer, så ring eller skriv til os eller kom forbi til et vejledningsmøde.

Bemærk at nedenstående frister gælder study abroad ophold. Søger du hele uddannelser eller andre programmer kan fristerne være tidligere og du bør kontakte Studysea for vejledning.

USA

 

Selvom mange amerikanske universiteter har løbende optagelse, anbefaler vi dig at søge mindst 3 måneder før studiestart da du også skal have tid til at søge visum.

AUSTRALIEN

 

ASIEN

 

ØVRIGE

 

FÅ HJÆLP TIL ANSØGNINGEN

Vil du søge ind på et af vores partneruniversiteter, kan vi hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Vores vejledning er helt gratis for dig som studerende. Kontakt Studysea i dag.