fbpx

Studysea Alumne Netværk

Har du gennemført et studie- eller praktikophold igennem Studysea, bliver du automatisk medlem af vores alumne netværk.

Dine fordele via Studysea’s Alumne Netværk

Studysea’s Alumne Netværk består af tidligere studerende og praktikanter som har gennemført et studieophold, et praktikophold eller en hel uddannelse i udlandet via Studysea. Netværket kan bruges professionelt såvel som socialt. Se hvad du får som medlem af netværket.

Netværksgrupper

Som alumne bliver du en del af vores netværksgrupper på Linkedin og Facebook. Er du ikke allerede medlem af grupperne, kan du anmode om medlemskab her.

 

 

Rabatter

Som Studysea alumne drager du fordel af diverse rabatter.

 

10% rabat på Gouda forsikringer

Du får 10% rabat når du bestiller din Gouda rejseforsikring eller afbestillingsforsikring via Studysea. Det er et krav at din forsikring tegnes i forbindelse med et ophold via Studysea.

 

10% rabat praktikpakker

Du får 10% på alle vores praktikpakker.

 

Jobtilbud

Når virksomhederne i vores praktiknetværk søger nye medarbejdere, ofte til udlandet, poster vi opslagene i Facebook og Linkedin grupperne for vores alumner. Mange af vores alumner arbejder rundt omkring i verden og søger ofte nye danske kollegaer.

Hør fra Studysea’s alumner

Hvorfor har jeg ikke fået invitation til alumne netværket?

Hvis du har gennemført et studie- eller praktikophold via Studysea, men ikke har fået en invitation til alumnenetværket, kan det skyldes flere ting:

 

Vi har ikke din korrekte email

Mange benytter deres skole-email når de kommunikerer med Studysea. Har du afsluttet din uddannelse, har du formentlig ikke længere adgang til den. Send os en mail med din nye email adresse, så sørger vi for at du får fremtidige invitationer.

 

Har du tjekket dit spamfilter

Desværre ender vores mails nogle gange i spamfiltret. Tjek dit spamfilter. Er mailen røget i filtret, så husk at tilføj Studysea som sikker afsender så du får fremtidige mails.

 

Kontakt os

Når du kontakter os med henblik på medlemskab af alumne netværket, så husk at skriv dit fulde navn, det år du rejste ud samt hvor du var henne (fx hvilket universitet eller praktiksted).