Studysea Alumne Netværk

Har du gennemført et studie- eller praktikophold igennem Studysea, bliver du automatisk medlem af vores alumne netværk.

Dine fordele via Studysea’s Alumne Netværk

Studysea’s Alumne Netværk består af tidligere studerende og praktikanter som har gennemført et studieophold, et praktikophold eller en hel uddannelse i udlandet via Studysea. Netværket kan bruges professionelt såvel som socialt og en gang om året afholder vi en sommerfest hvor vi mødes til en hyggelig aften. Se hvad du får som medlem af netværket.

Sommerfest

En gang om året afholder vi vores årlige sommerfest hvor vores tidligere studerende og praktikanter mødes til en hyggelig aften. Vi starter om eftermiddagen med en reception på vores kontor ved Odense Havn og om aftenen vandrer vi ind til centrum hvor vi får en bid mad. Er der stemning for det, er der mulighed for at feste videre i Odenses natteliv. Sommerfesten bliver som regel afholdt i august og invitationen lægges op i vores Facebook og Linkedin gruppe og sendes også via email til alumner.

Netværksgrupper

Som alumne bliver du en del af vores netværksgrupper på Linkedin og Facebook. Er du ikke allerede medlem af grupperne, kan du anmode om medlemskab her.

 

 

Rabatter

Som Studysea alumne drager du fordel af diverse rabatter.

 

10% rabat på Gouda forsikringer

Du får 10% rabat når du bestiller din Gouda rejseforsikring eller afbestillingsforsikring via Studysea. Det er et krav at din forsikring tegnes i forbindelse med et ophold via Studysea.

 

10% rabat praktikpakker

Du får 10% på alle vores praktikpakker. Gælder dog ikke AIP’s praktikpakker.

 

Jobtilbud

Når virksomhederne i vores praktiknetværk søger nye medarbejdere, ofte til udlandet, poster vi opslagene i Facebook og Linkedin grupperne for vores alumner. Mange af vores alumner arbejder rundt omkring i verden og søger ofte nye danske kollegaer.

Hør fra Studysea’s alumner

Hvorfor har jeg ikke fået invitation til alumne netværket?

Hvis du har gennemført et studie- eller praktikophold via Studysea, men ikke har fået en invitation til alumnenetværket, kan det skyldes flere ting:

 

Vi har ikke din korrekte email

Mange benytter deres skole-email når de kommunikerer med Studysea. Har du afsluttet din uddannelse, har du formentlig ikke længere adgang til den. Send os en mail med din nye email adresse, så sørger vi for at du får fremtidige invitationer.

 

Har du tjekket dit spamfilter

Desværre ender vores mails nogle gange i spamfiltret. Tjek dit spamfilter. Er mailen røget i filtret, så husk at tilføj Studysea som sikker afsender så du får fremtidige mails.

 

Kontakt os

Når du kontakter os med henblik på medlemskab af alumne netværket, så husk at skriv dit fulde navn, det år du rejste ud samt hvor du var henne (fx hvilket universitet eller praktiksted).