fbpx

Ansøgningsfrister for study abroad ophold til sommer/efteråret 2023 via Studysea

Ansøgningsfrister for study abroad ophold til sommer/efteråret 2023 via Studysea

Vil du læse et semester i udlandet til sommer eller efteråret 2023, så får du her et overblik over ansøgningsfristerne til Studysea’s samarbejdsuniversiteter verden over.

OBS! Der er en nyere artikel for 2024. Se fristerne her.

Drømmer du et udvekslingsophold i en af verdens fedeste studiebyer eller på et af verdens bedste universiteter? Vil du være 98% sikker på at få en plads? Studysea kan hjælpe dig med at planlægge et study abroad studieophold på et af de mange anerkendte universiteter vi samarbejder med rundt omkring i verden. Når du søger igennem os er det det udenlandske universitets frist som gælder. Husk dog, at hvis opholdet skal være en del af din danske uddannelse, skal du have dine fag forhåndsgodkendt, da dette er et krav for at få udlandsstipendium med til at finansiere studieafgiften. Til trods for de udenlandske universiteters frister, er det altid en god idé at søge tidligt, gerne 4-5 måneder før studiestart. Studysea hjælper dig gratis igennem hele ansøgningsforløbet. Har du spørgsmål til hvordan det hele fungerer, så kontakt os gerne.

Bemærk at nedenstående frister gælder study abroad ophold. Søger du hele uddannelser eller andre programmer kan fristerne være tidligere og du bør kontakte Studysea for vejledning. Nedenstående frister, gælder også dig som vil afsted på et ophold i dit sabbatår.

AUSTRALIEN OG NEW ZEALAND

 

USA OG CANADA

Selvom mange amerikanske universiteter har løbende optagelse, anbefaler vi dig at søge mindst 3 måneder før studiestart da du også skal have tid til at søge visum.

ASIEN

 

EUROPA

 

AFRIKA OG MELLEMØSTEN

 

FÅ HJÆLP TIL ANSØGNINGEN

Vil du søge ind på et af vores partneruniversiteter, kan vi hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen. Vores vejledning er helt gratis for dig som studerende. Kontakt Studysea i dag.