fbpx

Udveksling for studerende ved CBS

Er du studerende på Copenhagen Business School og drømmer du om at komme på udveksling? Studysea kan gratis hjælpe dig med at få en studieplads, ved et af de mange anerkendte internationale universiteter vi samarbejder med.

17

Studielande

46

Universiteter

98

% Optages

50000

Op til kr./semester i udlandsstipendium

Kom godt fra start med study abroad

Udvalgte universiteter

Paris School of Business

Autonomous University of Barcelona

studer på sfsu

San Francisco State University

Macquarie University

Få svar på dine spørgsmål og personlig vejledning

 

Når du selv skal arrangere et studieophold i udlandet, kan det virke uoverskueligt og der vil dukke mange spørgsmål op.

 

 • Hvordan søger jeg ind på et universitet i udlandet?
 • Hvordan får jeg mine fag i udlandet godkendt af CBS?
 • Hvad kan jeg studere i udlandet?
 • Kan jeg få SU med til mit studieophold i udlandet?
 • Hvordan får jeg udlandsstipendium?
 • Kan jeg får Erasmus+ stipendie med?
 • Hvad koster det at studere i udlandet?
 • Hvordan kan jeg få legater til studier i udlandet?
 • Hvilke lande kan jeg studere i?
 • Og meget andet.

 

Studysea har hjulpet mange andre CBS’ere ud i verden, og vi kan sikkert også hjælpe dig med at gøre processen nem og overskuelig.

Internationalt semester for CBS studerende

 

Copenhagen Business School har 300+ partneruniversiteter som skal sikre muligheden for at studerende, som ønsker det, kan internationalisere deres uddannelse og skabe et internationalt netværk. Studerende på CBS har mulighed for at komme på studieophold (udveksling) i udlandet via de aftaler CBS har, eller ved at arrangere sit eget studieophold (study abroad). Da mulighederne for udveksling via CBS’s egne udvekslingsaftaler er begrænsede, kan det være svært at få en studieplads ved de mest populære universiteter og destinationer. Som et supplement til CBS’s egne aftaler, kan Studysea hjælpe studerende som vil læse på et af de mange anerkendte og populære udenlandske universiteter som Studysea samarbejder med. På siden her kan du læse mere om dine muligheder via Studysea.

Læs mere om studieophold med udlandsstipendium

Meritgivende studieophold udenom CBS’s udvekslingsaftaler

 

Selvom CBS ønsker at hjælpe så mange som muligt med udveksling, er det en udfordring at opfylde alles ønsker. Efterspørgslen til de mest populære lande, som f.eks. USA og Australien, er større end udbuddet og det begrænser antallet af udvekslingspladser. Som studerende ved CBS er det oplagt at rejse på udveksling på sit 5. semester af bacheloren eller 3. semester af kandidaten. Studerende som ikke får tildelt en udvekslingsplads eller som ønsker at læse på et andet universitet end dem CBS udbyder, må selv arrangere deres ophold, uden om CBS. Ved selvarrangeret studieophold, skal den studerende betale studieafgift til det udenlandske universitet. Studieafgiften kan helt eller delvist finansieres via udlandsstipendiet fra staten, hvor man kan få mellem 48.100 og 100.000 kroner pr. år (2024 satser). Når studerende rejser ud via udlandsstipendieordningen, mister CBS penge. Der gives derfor kun sparsom hjælp til study abroad ophold, hvorfor mange i stedet henvender sig til Studysea for gratis hjælp. Henvender du dig til Studysea, sikrer du dig individuel vejledning og den samme studievejleder hele vejen igennem processen. Studysea’s hjælp er gratis.

 

Studysea hjælper CBS-studerende ud i verden

 

Studysea, som er en privat organisation, arbejder benhårdt for at forbedre muligheden for at endnu flere CBS-studerende kan komme ud i verden. Vi er officiel repræsentant i Danmark for en række anerkendte udenlandske universiteter. Vores vejledning er gratis for dig som studerende, da vi er finansieret af de universiteter vi samarbejder med. Vi kan hjælpe dig med at opfylde drømmen også selvom du måske ikke har det højeste karaktergennemsnit eller lommerne fulde. Vi gør hele processen nem og overskuelig og har et godt kendskab til de krav som studienævnene på CBS stiller i forhold til godkendelse af fag, ECTS konvertering m.m. Vi er klar til at give gratis vejledning til CBS (og andre) studerende som vil høre mere om muligheden for at læse i udlandet. Kontakt os og hør om dine muligheder.

Mød dit fremtidige universitet eller hør mere om dine study abroad muligheder!

Hvad er forskellen på udveksling og study abroad?

Udveksling via CBS

 • Du kan kun søge de universiteter CBS har aftaler med
 • Tilgængelige partneruniversiteter afgøres af dit studie
 • Der er et begrænset antal studiepladser (især til de populære lande og universiteter)
 • Studerende med det højeste karaktergennemsnit har som regel førsteret
 • Du skal ikke betale studieafgift
 • Du kan ikke få udlandsstipendium
 • Udveksling skal søges igennem CBS
 • Du skal allerede søge i december for udveksling det efterfølgende år

Study abroad via Studysea

 • Du kan frit vælge imellem Studysea’s partneruniversiteter
 • Der er et ubegrænset antal studiepladser
 • Du skal betale studieafgift
 • Du kan få statens udlandsstipendium til at finansiere studieafgiften helt eller delvist
 • Du har mulighed for at rejse med en eller flere venner
 • Sene ansøgningsfrister giver dig mulighed for at søge med kort varsel
 • Kom afsted uanset karaktergennemsnit
 • Du får kompetent og personlig vejledning helt gratis
 • Optagelsesraten er over 98% via Studysea
 • Du har mulighed for at komme til nogle af de mest populære destinationer og universiteter

Få overblik over studieafgifterne på vores universiteter

Læs mere om udlandsstipendium og finansiering af dit ophold

Sådan kommer du i gang med dit studieophold

Find hurtigt frem til dit universitet via søgemaskinen

Flere udvalgte universiteter

Study abroad destinationer og universiteter

studiedestination usa

USA

Der er noget for enhver i mulighedernes land, uanset om man er til underholdning og forlystelsesparker, enestående natur, storby eller amerikansk popkultur og fastfood.

Studér i New Zealand og oplev unikke og eventyrlige landskaber. Landet hvor Ringenes Herre blev filmet tilbyder en god balance mellem studieliv og fritid. New Zealand det oplagte valg, uanset om du er til surf, ski, hike, cykling eller smuk natur og dyreliv.

studiedestination australien

Kænguruen og koalaens land, Australien, byder på mange fantastiske naturoplevelser blandt andet Great Barrier Reef som er verdens største koralrev og strækker sig over 2.000 kilometer.

studiedestination malaysia

Studér i Malaysia og oplev hele Asiens mangfoldighed i ét land. Hovedstaden Kuala Lumpur er et populært og billigere alternativ til Singapore. Moderne, storby, eksotisk mad og smuk natur er noget af det du kan opleve i Malaysia.

Australien
Canada
Cypern
De Forenede Arabiske Emirater
England
Frankrig
Grækenland
Italien
Japan
Malaysia
New Zealand
Singapore
Spanien
Sydkorea
Tyskland
USA
Vietnam

CBS studerende anbefaler Studysea

Thomas Friis Rastow

“Mickey og Mimi fra Studysea har været helt igennem fantastiske! Jeg er blevet hjulpet hele vejen igennem, og har jeg haft nogle spørgsmål har jeg modtaget svar fra Studysea med det samme. Samtidigt har de været gode til at følge op på, hvad status er, hvilket viser, at de virkeligt tager sig af deres klienter.”

udveksling monash university

Amalie

“Det var den største lettelse af få kontakt til Mickey, fordi han altid var tilgængelig. Det har været så nemt. Jeg havde haft så mange frustrationer ved at søge igennem CBS, fordi det var besværligt og jeg har brugt mange timer i deres telefonkø. Jeg ringede egentligt bare til Mickey for at høre hvordan det fungerede og med det samme efter sendte han en opfølgende mail. Han havde bare en virkelig god struktur og et virkelig godt overblik, som jeg havde savnet ved CBS. Så snart jeg havde spørgsmål, svarede han på dagen, og hvis jeg ringede, tog han den og hjalp mig med det jeg havde brug for. Efter det med CBS, var jeg virkelig overrasket over, hvor nemt det var at søge igennem Studysea. Det er helt klart også noget jeg vil anbefale til andre.”

Regitse anbefaler Studysea

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med StudySea, hvor Mickey har været en stor hjælp. Han sidder altid klar på telefonen og på mail, så man føler man er i trygge hænder gennem hele processen. Kæmpe anbefaling og 5 ud af 5 stjerner herfra!
Trustpilot